''TEŠKO SE KREĆEM, NEMAM SNAGE!'' Glumica Mira Banjac LOŠEG zdravstvenog stanja, ali bez jednog ne može: Neka se SRUŠIM na sceni!

Autor:

Zabava

15.05.2023

23:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mira Banjac miruje, ne izlazi iz kuće, ali od svog posla ne odustaje.

''TEŠKO SE KREĆEM, NEMAM SNAGE!'' Glumica Mira Banjac LOŠEG zdravstvenog stanja, ali bez jednog ne može: Neka se SRUŠIM na sceni!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Glumica Mira Banjac se nakon pogoršanog zdravstvenog stanja, ali i lošeg zdravlja sina, povukla sa javne scene. Ona je 2021. godine imala saobraćajnu nezgodu kada je povredila nogu zbog čega se sada otežano kreće, a pored svega je brine loše zdravstveno stanje sina Branislava Brane Jovanovića koji je zbog gastrointestinalnih tegoba neko vreme ležao u bolnici.

- Sve imam, samo snage nemam. Teško se krećem, ne izlazim nigde. Ne prihvatam nove uloge i ništa se ne događa, ali nisam sama, dolaze prijatelji koji donose sve što mi je potrebno - rekla je ona za Gloriu, pa istakla da je za sina veoma vezana:

Foto: ATA Images

Mira Banjac lošeg zdravstvenog stanja

- Porodica je porodica, uopšte nije važno koliko ima članova. Ona je izvor iz koga crpimo poimanja o životu, moralu, ljudima, centrala od koje dobijamo radost, snagu i energiju. Brana i ja se odlično slažemo. Dobar je sin, razume moj posao, putovanja, odsustva zbog snimanja, a ja njegovu ljubav prema lovu - rekla je Mira i dodala:

- Sad često kažem: "Ma, samo zdravlje da nas služi", što ranije nikad nisam pričala, a da uz zdravlje uspemo da održimo i zdrav razum, svima nam je ovih dana veoma važno.

Foto: ATA Images

Mira Banjac o sinu

Glumici je prepisano strogo mirovanje, što ona teško prihvata, ipak samo je jednom prekinula svoje lečenje, da bi u Jagodini otvorila 49. pozorišni festival Dani komedije.

- Kazala sam sebi da ovo ne mogu da propustim, iz mnogo razloga. Volim Jagodinu, oni ovde nisu tri godine imali festival. Zato sam odlučila da na njihovu svečanost idem, pa šta bude da bude. Neka se srušim na sceni, ali taj užitak, susret sa publikom, pružiću i sebi i njima. I volim što sam ovde, što se družim sa glumcima, sa gledaocima. Komedija se vratila svojoj kući, na svoj festival. To je velika stvar. Glumci se jako teško odlučuju da igraju komediju. Ona je mnogo više od same igre, za nju je potrebno dobro promišljanje. Tako nam je potrebno radosti, pameti, komedije koja nam donosi važnu poruku. Festivali nisu zabava, nisu žurka, oni su naša sučeljavanja koja su tako nužna u ovim vremenima - istakla je glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading