''JA SAM ALKOHOLIČARKA!'' Slađa Allegro šokirala priznanjem: Pijem RAKIJU, vodku ne mogu očima da vidim! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.05.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Allegro progovorila je o svojim pijanstvima.

Pevačica Slađa Allegro došla je na svadbu Miloša Trajkovića, sina poznatog folkera Đanija i tom prilikom otkrila šta će popiti, ali i inače koliko i da li pije i tom prilikom nasmejala sve.

- Neću piti ništa. Možda jednu ili dve kajsijice. Ja sam Slađa, alkoholičarka sam, šalim se. U poslednje vreme i ako nešto popijem to uglavnom bude neka domaća rakija. Jedna, dve to je plafon, pogotovo kada radim ili sam okružena sa kolegama, gledam da bude sa merom, e sad kod kuće, to je nešto drugo - iskrena je Slađa i otkriva kakva je kad popije:

Foto: ST/Dragan Kadić

Slađa Allegro o alkoholu

- Moj ludi karakter iznutra možda više izbije, vesela sam kao i uvek. Ima ljudi koji zaista ne bi trebalo da piju. Suprug doliva, ja uglavnom više popijem od njega, ali nisam nikada prešla granicu.

Slađa se prisetila i svog najgoreg pijanstva.

- Moguće da je to bilo baš davno, kad je moja sestra slavila rođendan 17., zanimljivo je bilo, ali ne moramo ponavljati. Vodku više u očima ne mogu da vidim - rekla je kroz smeh pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading