GAGI JOVANOVIĆ UDAJE ĆERKU! Lepa glumica staje na LUDI KAMEN sa našim SPORTSKIM ASOM: Bajka im je počela u Londonu!

Autor:

Zabava

12.05.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Anđela i Mihail Dudaš će se venčati u junu, a Branka Pujić je glavna u organizaciji događaja!

GAGI JOVANOVIĆ UDAJE ĆERKU! Lepa glumica staje na LUDI KAMEN sa našim SPORTSKIM ASOM: Bajka im je počela u Londonu!

Foto: Instagram.co

Anđela i Mihail

Glumica Anđela Jovanović, ćerka Branke Pujić i Dragana Jovanovića, zakazala je svadbu za jun sa našim proslavljenim atletičarom Mihailom Dudašom. Njih dvoje su skoro tri godine u vezi, a vest o slavlju držali su u tajnosti, sve dok osoba bliska paru nije iznela ovu informaciju.

- Tačno je da se udajem, ali sam tužna što je to neko meni blizak otkrio jer sam želela da to sačuvam od očiju javnosti. Hvala na lepim željama, ali o privatnom životu ne želim da pričam - rekla je Anđela za Blic.

 

 

- Srećni su, jer će konačno svoju vezu ozvaničiti i pred zakonom i pred bogom. Sve detalje drže u strogoj tajnosti od javnosti i žele da tako i ostane. Svečani ručak zakazan polovinu juna. Branka pomaže Anđeli oko same organizacije. Svakako su Anđela i Mihail dogovorili restoran i dekoraciju, kao i muziku što je najvažnije. Ostalo su sitnice. Branka je poznata kao neko ko voli da preuzme organizaciju na sebe, te je to bilo tako i ovog puta. Sa Anđelom bira i venčanicu koju će glumica poneti na svadbenoj proslavi. Branka i Gagi su otpočetka zavoleli zeta i oduvek su priželjkivali da se ta veza kruniše brakom. Ipak, Gagi i Anđela imaju posebnu povezanost, naročito što je ona jedinica pa je on emotivno primio vest da će je odvesti pred oltar.  Iako se Anđela i Mihail druže sa velikim brojem ljudi, te imaju dosta rodbine i kolega, na svadbu će biti pozvan najuži krug ljudi. Bez obzira na to, svadbena ceremonija će biti brojna - otkrio je izvor gorepomenutog portala.

Izvor blizak paru govori i da Gagi voli zeta.

- Mihail je veoma vezan za glumački par i često sa Gagijem provodi vreme u njihovoj vikendici na obroncima Zlatibora. Već odavno su svi skupa jedna porodica, što Anđeli puno znači jer je, kao i svaka jedinica, vezana za roditelje. Svi vole prirodu, pa često vreme provode u vikendici Jovanovića na Zlatiboru, gde planinare i prave roštilj - ispričao je izvor.

 

 

Njih dvoje su ljubavni odnos počeli da grade u Londonu, gde su završili master studije.

- Mihail me je pozvao na kafu u Londonu, ali nije on pomerio to viđanje na ranije nego ja. Rekla sam mu: “Ako ćeš da čekaš do Londona, onda nećemo ni da pijemo kafu.” Tako smo se našli ranije - ispričala je glumica jednom prilikom.

- Znamo se dosta dugo, a zvanično smo se upoznali pre nekoliko godina. Pretprošle godine bio sam gost u jednoj emisiji u kojoj je Anđela gostovala dan pre mene. Nedugo nakon toga želeo sam da vidim kako je prošla emisija, vratio sam onu sa Anđelom i, odgledavši je do kraja, shvatio koliko je šarmantna, lepa, pametna, simpatična. Odlučio sam da joj pošaljem poruku, pitam kako je, šta radi. Tako je počelo naše dopisivanje. Kada smo se videli, odmah, na prvu loptu, skapirali smo se i započeli nešto što traje - otkrio je on za Gloriju.

Dudaš se bavio atletikom više od 15 godina, a osvojio je pet evropskih i svetskih odličja, a prošle godine je završio svoju karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading