UDALA SE ANJA ALAČ! Ćerka Vesne Čipčić podelila fotke sa TAJNOG venčanja! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.04.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Anja Alač izgovorila je sudbonosno ''DA''.

UDALA SE ANJA ALAČ! Ćerka Vesne Čipčić podelila fotke sa TAJNOG venčanja! (FOTO)

Foto: ST/V.LUKIĆ

Andrej Josifovski, Anja Alač

Glumica Anja Alač, ćerka Vesne Čipčić se udala u tajnosti, a javnost je o promeni svog prezimena u Josifovski obavestila preko društvene mreže Instagram, gde je i podelila fotografije sa svog venčanja.

Anja je bila u nežno beloj, čipkanoj haljini, a mladoženja u crnom odelu. Ipak, sve oči su bile uprte u njihovog jednoipogodišnjeg sina Alekseja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Josifovski (@anja_alac)

 

Interesantno je i to da je Anja na svom Instagram profilu promenila prezime u Josifovski. Podsetimo, Anja Alač se verila u decembru 2021. godine, i to na pozorišnoj sceni tokom glumačke tačke koju je Anja izvodila pred salom punom publike. Nakon njenog izgovorenog ''DA'', usledio je gromoglasan aplauz.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Josifovski (@anja_alac)

 

Prošle godine par se ostvario i u ulozi roditelja.

- Aleksej je divna i mirna beba i uživam sa njim. Trenutno sam na porodiljskom bolovanju i tempo života zna da bude veoma naporan ali sve je to prirodno, pa se trudim da tako to i doživim. Jedan poznanik mi je svojevremeno rekao da kad padnete, ustanite, otresite prašinu i nastavite dalje - ispričala je ona tada za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading