POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA OAZA MIRA RADOŠA BAJIĆA: Dvorište kuće okružuju ogromne zidine, sve vrvi od zelenila! (FOTO)

Autor: A.I

Zabava

30.03.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac, scenarista i reditelj Radoš Bajić o privatnom životu nikada nije preterano govorio, a on je skoro pet decenija u ljubavi sa suprugom Milenom sa kojom ima ćerku Jelenu i sina Nedeljka.

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA OAZA MIRA RADOŠA BAJIĆA: Dvorište kuće okružuju ogromne zidine, sve vrvi od zelenila! (FOTO)

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Radoš Bajić je veoma aktivan na društvenoj mreži Instagram gde često objavljuje svoje fotografije, a svojevremeno je pokazao dvorište kuće u Beogradu.

Zelenilo je na sve strane, glumac je ugodio sebi i svojoj porodici, pa uživaju punim plućima u njihovoj oazi mira.Radoš je, inače, veliki ljubitelj pasa, pa ih često pokazuje svojim pratiocima, a od ogromnih zidina koje okružuju imanje niko ne može da vidi šta porodica radi svakodnevno.

 

 

Inače, u njegovom komšiluku se nalazi samoposluga u kojoj je Bajić mušterija, a oni su svojevremeno za "Blic" otkrili kakav je glumac kad se ugase kamere.

 

 

- Radoš dolazi gotovo svakog dana, ranoranilac je. Kupuje svakodnevne potrepštine, ali u velikim količinama. Radnju napušta sa punim kesama svega i svačega. Popriča sa ljudima. Zapitkuju ga oko serija, a on im uvek odgovori sa osmehom - otkriva radnica u obližnjem marketu, dok jedna od mušterija dodaje:

- Radoš se odlično slaže sa sinom, žive zajedno. Sami peru auto, ne razbacuju se bespotrebno. Kuća im je ograđena zidovima, deluje da vole svoju privatnost. Nisu bučni, nema žurki, ali ni svađa.

 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading