OVA GLUMICA JE ĆERKA ZORANA CVIJANOVIĆA: Skupljala je novac za koledž, pa talentom i lepotom osvojila Ameriku! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.03.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Lepa ćerka Zorana Cvijanovića je odlučila da krene očevim stopama, a karijeru gradi "preko bare".

OVA GLUMICA JE ĆERKA ZORANA CVIJANOVIĆA: Skupljala je novac za koledž, pa talentom i lepotom osvojila Ameriku! (FOTO)

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Poznati glumac Zoran Cvijanović je već decenijama jedan od omiljenih srpskih glumaca. Mnogi pamte njegove legendarne i brilijantne uloge poput Deda Mraza u "Munjama" ili pak Mileta protiv Tranzicije.

Neki citati koje je on izgovarao u filmovima su danas prešli i u svakodnevni govor. 

Ipak, najveći ponos našeg glumca nisu njegovi filmovi, već ćerka Milena Cvijanović. Milena već duže vreme živi u Americi, gde gradi i karijeru. 

 

 

Milena je pre više godina, kada je planirala da ode u Ameriku zbog studiranja morala i sama da skuplja novac za koledž, pisali su svojevremeno domaći mediji. 

Želela je da upiše Berkli, koji nije nimalo jeftin za naše, a ni za američke standarde. Naime, školarina košta čak 40.000 dolara. 

 

 

Međutim, Zoran je tada bio u velikoj finansijskoj krizi, pa nije mogao da pomogne svojoj mezimici u meri u kojoj je to želeo, tvrdili su domaći mediji.

Zato je ona morala sama da nađe izvesna sredstva za studije, što joj, prema pisanju domaćih medija, i pošlo za rukom. 

Lepa Milena je u međuvremenu završila Berkli i ostala da živi u SAD. Bavi se glumom i muzikom, a pre nekoliko godina se i udala.

 

 

Njen izabranik je Amerikanac po imenu Patrik, koji je po struci profeionalni lični trener. Sudbonosno "da" su izgovorili u Kaliforniji u Los Anđelesu, u kome i danas žive.

 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading