BEZ MIRA NEMATE NIŠTA! Predsednik Vučić: Ne morate da me volite, ali morate da verujete državnom rukovodstvu

Autor:

Vesti

16.03.2023

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić je u svom današnjem obraćanju podsetio građane Srbije da je neophodno da sačuvamo mir i radimo na poboljšanju odnosa sa Albancima.

BEZ MIRA NEMATE NIŠTA! Predsednik Vučić: Ne morate da me volite, ali morate da verujete državnom rukovodstvu

Foto: TV Pink/printscreen

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je da ćemo nastaviti da radimo na normalizaciji odnosa, ali da ćemo se čvrsto držati svojih crvenih linija, kao što smo već radili, ali to se nekako prećutalo. Kaže da je važno da mi razumemo koliko je komplikovana situacija. 

- Pozivam građane Srbije da veruju svom rukovodstvu, ne moraju mene da vole, ne moraju da glasaju, samo da veruju u rodoljublje i posvećenost svog državnog rukovodtva. Ja znam šta radim. Nikada ništa tajno neću da uradim jer ne postoji ništa tajno, svi sporazumi su kompletno dostupni. Mi smo taktički uvek bili superiorni, a suštinski uvek gubili. Ako analizirate rezultate objektivno, videćete da sa rezultatima to stoji malo drugačije. Pošto mene ne zanima da budem voljen, to me zanima samo kod moje troje dece, moj je posao da Srbiji ostavim najbolje rezultate kao predsednik republike. Znam šta moramo da sačuvamo. "Mir nije sve, ali bez mira nemate ništa" - rekao je Vučić, a zatim citirao i predsednik Sija. 

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U NAŠEM BLOGU

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (132)

Loading
Zeljko

16.03.2023 18:43

Dok je Vucic na vlasti svi smo mirni

Hasa

16.03.2023 18:44

Od kad ti vodis ovu zemlju sve je ,nogo bolje i bezbednime. Hvala ti

IVA

16.03.2023 18:44

MIR JE ONO ZA STA SE ZALAZE SRBIJA OD SAMOG POCETKA

Lela

16.03.2023 18:44

Gradjani Srbije potpuno veruju predseniku jer je transparentan i iskren kakva god da je situacija u zemlji