OSETILI SMO SE BEZBEDNO! Boris Milivojević o nastavku filma MUNJE, progovorio o mlađim kolegama: Mi i oni smo NEBO I ZEMLJA!

Autor:

Zabava

29.03.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Milivojević govorio je o filmu ''Munje: Opet''.

OSETILI SMO SE BEZBEDNO! Boris Milivojević o nastavku filma MUNJE, progovorio o mlađim kolegama: Mi i oni smo NEBO I ZEMLJA!

Foto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ

Danas je premijerno prikazan nastavak kultnog filma ''Munje'', pod nazivom ''Munje: Opet!'', a neposredno pred premijeru, Boris Milivojević je za Republiku govorio o samom filmu.

On se najpre osvrnuo na mlađe kolege i otkrio da li i u njima vidi isti žar koji su oni imali kada su snimali prvi deo.

- Ja sam počeo da snimam kada sam imao deset godina sa Pavlom Vujisićem i Čkaljom. Oni sada imaju 20 i kusur, ne mogu ja to da uporedim. Mi smo neki drugi likovi, oni su neki školarci današnji moderni, a mi smo bili tada bili neki mladi muzičari, divljaci, 23 godine ranije, nebo i zemlja. Jedino što smo glumci, oni su glumci, ja sam glumac, pa smo Sergej i ja tada imali slične godine kao i oni sada.

Foto: Tanjug/S.Radovanović

Premijera filma Munje: Opet

Boris je otkrio i kako se ekipa osećala kada se posle toliko godina ponovo okupila.

- Najtačnija reč je bezbedno, sigurno - iskren je glumac i otkriva kakav je film prema njegovom mišljenju:

- Odličan je. Ne znam u kojoj meri će biti gledam, slušajući ovu modernu muziku ne znam, ja ne poznajem tu publiku koja to sluša. Mogu da kažem da se meni sviđa i da će ostati u filmskim analima, jedan od najboljih filmova snimanih ikada ovde. Da li će to biti tako i kod publike? Pojma nemam, publiku ne poznajem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading