ŠOKIRAĆETE SE KADA VIDITE KO JE MAJKA MIKIJA MANOJLOVIĆA! Čuvena glumica ostala je upamćena po ulozi NADUVANE BABE! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.03.2023

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova poznata glumica je majka Mikija Manojlovića.

ŠOKIRAĆETE SE KADA VIDITE KO JE MAJKA MIKIJA MANOJLOVIĆA! Čuvena glumica ostala je upamćena po ulozi NADUVANE BABE! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Glumac Miki Manojlović iza sebe ima impozantnu karijeru i niz uloga koje neki glumci mogu samo da požele. Ipak, malo ko zna ko je glumčeva majka.

Naime, Zorka Manojlović je tumačila ulogu bake Švabe iz čuvenog filma ''Rane'', a svima je ostala upamćena po čuvenoj sceni sa klincima i drogiranjem.

Foto: youtube.com/printscreen

Zorka Manojlović

Zorka je preminula 2013. godine, a svojevremeno je govorila da je kod sina nervira što je toliko skroman.

- Ja ga pitam: 'Šta ćeš, sine, da kupi majka?', a on kaže: 'Vodu'. 'Kakvu vodu? - iznerviram se, prenosi penzionisani.rs

Zorka je inače bila dugogodišnja članica Pozorišta Boško Buha. Glumila je i u filmovima „Tuđa Amerika”, „Nešto između“, „Jagoda u supermarketu“, „Mi nismo anđeli 2“, „Sedam i po“, gde je takođe igrala upečatljive bakice. Pojavila se i u serijama „Otpisani“, „Kamiondžije opet voze“, „Diplomci“…

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading