MANEKENI IZ JOVANOVCA: Pored sjajnih ostvarenja na terenu, klub radi i na svom imidžu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.03.2023

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestvarni niz iz jsenjeg dela sezone je nastavljen.

MANEKENI IZ JOVANOVCA: Pored sjajnih ostvarenja na terenu, klub radi i na svom imidžu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Hajduk Jovanovac

Tokom prethodne jeseni fudbaleri Hajduka iz Jovanovca u okviru Druge lige Kragujevca zabeležili su deset trijumfa u isto toliko odigranih mečeva, a gde su stali kraje meseca oktobra, nastavili su i u prolećnoj premijeri.

 

Prethodnog vikenda nastavljeno je takmičenja u okviru drugog ranga kragujevačkog fudbala, a lider na tabeli se sa gostovanja u Grošnici, gde se sastao sa ekipom Vodojaže, vraća sa tri boda i već sada je potpuno jasno da će ekipa Hajduka od naredne sezone biti deo višeg ranga takmičenja.

Hajduk je slavio rezultatom 2:0, a fudbaleri kluba iz Jovanovca su pobedu posvetili svom saigraču Nenadu Perišiću koji se oporavlja od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći.

Istovremeno, prolećnu premijeru klub je iskoristio da sportskoj javnosti predstavi novu garnituru trenerki, tako da će svi i igrači, i članovi stručnog štaba, kao i predstavnici klupske uprave ubuduće biti jednobrazno odeveni.

Klub je zadržao elegantnu crno-zlatnu kombinaciju i sa punim pravom se može istaći da bi im na ovakvoj sportskoj opremi pozavideli i klubovi iz mnogo viših rangova takmičenja.

 

Kada je reč o nastavku sezone, ekipu Hajduka već narednog vikenda na svom stadionu u Jovanovcu očekuje duel protiv kragujevačkog 21. oktobra i biće to sjajna prilika da se domaćoj publici i zvanično predstavi nova sportska oprema.

Takođe se mora napomenuti da je Hajduk u aktuelnoj sezoni uz 11 trijumfa u isto toliko odigranih prvenstvenih susreta, ostvario je fantastičan gol koeficijent 50:8, a samo su ekipe Borca iz Drenovca i Vodojaže iz Grošnice uspele da meč protiv tima iz Jovanovca okončaju sa manje od tri lopte u mreži. Poslednji prvenstveni neuspeh Hajduk je zabeležio 19. septembra 2021. godine kada su u okviru trećeg kola Treće lige Kragujevca poraženi na gostovanju u Rogojevcu od ekipe Kremenca rezultatom 1:2.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading