Kramon se sablažnjava nad Vučićevom izjavom, a htela bi da otima Kosovo! LICEMERJE ZAPADA NA DELU! (FOTO)

Autor:

Vesti

28.03.2023

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavna lobistkinja za nezavisnost Kosova u Evropskom parlamentu Viola fon Kramon nastavlja da brine tuđu brigu, a dok se sablažnjava pokazuje svo licemerje.

Kramon se sablažnjava nad Vučićevom izjavom, a htela bi da otima Kosovo! LICEMERJE ZAPADA NA DELU! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Viola fon Kramon je za tajkunski dnevni list Danas, navodno sva šokirana, prokomentarisala kako je izjava predsedsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je povodom evropskog plana i aneksa rekao da “zna šta stavlja svoj potpis”, ali da “ima nepodnošljiv bol u desnoj ruci” naišla na loš prijem u EU.

Takođe, još jedna od njenih skandaloznih izjava koju je Danas jedva dočekao da objavi jeste i ta da "nije na Srbiji da odlučuje da li Kosovo može da uđe u UN".

Foto: Danas printscreen

 

Ako uzmemo u obzir ko je i kakve stavove zastupa promoterka nezavisnog Kosova, moramo istaći da ništa drugo nije ni očekivano od nje.

Pored izjave saradnika predsednika Vučića, koji je jednom rečenicom pokazao pravo lice “potrešene” Viole, podsećamo da je dotična svoju “zabrinutost” i “ljubav” prema Srbiji dokazala stajući na put ekonomskom napretku i budućnosti naše zemlje svrstajući se na stranu onih koji su blokirali puteve i pravili haos na ulicama.

Tada Viola nije bila šokirana time što neko brani napredak i razvoj, već je ih je drage volje podržala. Za to vreme u Nemačkoj iz koje dolazi otvaraju se rudnici, a dok neko demonstrira, policija grubo reaguje i nasilno se ophodi prema demonstrantima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (132)

Loading
Esa

28.03.2023 11:25

Samo neka Kramon slusa Vucica sto prica a sto Pristina nije jos formirala ZSO.

Gordana

28.03.2023 11:25

Srbija je navikla na licemerje zapada i vise nas nista ne moze iznenaditi

Jela

28.03.2023 11:25

Ništa novo od ove licemerne gospodje uvek je lobirala za tzv. Kosovo

Maja

28.03.2023 11:25

Srbija stoji iza svojih crvenih linija a to znači da nikada nećemo priznati KiM a takođe nećemo dozvoliti ni da uđu u UN.