VREME PROLAZI, TUGA NIKADA: Roditelji Borisa Komnenića DVE GODINE pate zbog gubitka sina

Autor:

Zabava

06.03.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac preminuo je 6. marta 2021.

VREME PROLAZI, TUGA NIKADA: Roditelji Borisa Komnenića DVE GODINE pate zbog gubitka sina

Foto: youtube.com/Izbliza-Produkcija Kadar

Prošle su dve godine otkako nas je napustio Boris Komnenić, koji je ostavio značajnog traga u domaćoj kinematografiji i teatru kao prvak drame u Narodnom pozorištu. Preminuo je 6. marta 2021, u 64. godini, nakon teške bolesti, a sahranjen je u Beogradu na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana.

Roditelji preminulog glumca, koji će zauvek biti upamćen po ulozi Guze u seriji "Bolji život", neutešni su zbog velikog gubitka, te je u novinama osvanula čitulja s potresnom porukom:

- Vreme prolazi, tuga nikada. I posle dve godine nedostaješ sve više i više. Neka moje suze ne remete tvoj mir. Ne prođe ni dan, ne prođe ni sat da nisi u mislima. Nije tačno da vreme leči sve. Bol ne prolazi. Tvoj duh lebdi nad nama danonoćno. U večnom bolu tugujemo za tobom. Uživaj u miru i tišini. Tvoji mama i tata.

Glumac je, iako teško bolestan, glumio do samog kraja, nešto manje od mesec dana pre smrti snimio svoju poslednju scenu u filmu "Ključ".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading