ARAPI NE ODUSTAJU! Nova SEDNICA! Đoković PREGOVARA o sudbini Evrolige!

Autor:

Sport

06.03.2023

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Evrolige održaće sredinom meseca sednicu na kojoj će jedina tačka dnevnog reda biti izjašnjavanje o projektu Dubai.

ARAPI NE ODUSTAJU! Nova SEDNICA! Đoković PREGOVARA o sudbini Evrolige!

Foto: Starsport

Braća Đorđe i Novak Đoković

Kako prenosi Mundo Deportivo, 13 klubova koji su vlasnici licenci moraće da odluči tokom marta da li odobravaju ulazak u posao sa Dubaijem, koji nudi 150.000.000 evra za šest godina, ali i za uzvrat zahteva tim u takmičenju i organizaciju dva Fajnal-fora (2025. i 2029. godine).

Kontakti između odgovornih za projekat Dubaija i Evrolige traju više od 12 meseci, ali su poslednjih meseci dosegli do te mere da je delegacija najvišeg menadžmenta i predstavnika 13 klubova (Barselona, Real Madrid, Baskonija, Olimpijakos, Panatinaikos, Efes, Fenerbahče, Makabi, Žalgiris, Armani Milan, CSKA, Bajern Minhen i Asvel) išla u Dubai prošlog oktobra kako bi saznali više o svom potencijalnom novom poslodavcu.

 

 

Na čelu projekta u Dubaiju je Abdulah Al Nabodah, vlasnik košarkaškog kluba Dubai i jedan od najbogatijih ljudi u zemlji, a u njegovo ime dobar deo pregovora vode Dejan Kamenjašević i Đorđe Đoković, brat tenisera Novaka Đokovića, a inicijativa ima podršku šeika Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading