PREPUSTILA SE STRASTIMA! Marina Ćosić snimila eksplicitne scene, pa mami priznala: PROPAŠĆU U ZEMLJU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.03.2023

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Ćosić o filmu ''Troje''.

Glumica Marina Ćosić tumači jednu od glavnih uloga u filmu ''Troje'' čija je premijera danas održana, a ona je sada govorila o ovom ostvarenju, kao i ulozi koju tumači.

- Ja sam inače po prirodi jako stidljiva osoba, prihvatila sam da radim film upravo da bih izašla iz toga ko sam ja i da bih probala nešto potpuno drugačije, što nema nikakve veze sa mnom - priča ona i dodaje:

Republika

Foto: republika.rs

Marina Ćosić u filmu Troje

- Sve se zaista čudno desilo, kao da sam ja sama izabrala da budem u filmu, tako se potrefilo da me je zainteresovala tema, ali i da mu pomognem da mu predložim neku koleginicu, na kraju se ispostavilo da je sve sugestije prihvatio, pa je bilo logično da ću ja glumiti kad sam već toliko toga promenila - kaže Marina kroz smeh.

Ne krije da se brine zbog porodice.

- Moja mama nije gledala još, ja ih neću terati. Znaju sve šta sam radila, i sve scenarije i moj muž i svi su me podržali. Sestra je sa mnom, ona je moja snaga i moralna podrška. Mami sam rekla, slobodno idi, samo nemoj sa mnom, propašću u zemlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading