PEVALI SMO U DUETU! Radoš Bajić se prisetio dana sa Batom Živojinovićem, a zbog jedne stvari žali!

Autor:

Zabava

01.03.2023

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoš Bajić se prisetio trenutaka sa Batom Živojinovićem.

PEVALI SMO U DUETU! Radoš Bajić se prisetio dana sa Batom Živojinovićem, a zbog jedne stvari žali!

Foto: ATA Images

U jugoslovenskoj kinoteci sinoć je otvoren legat Bati Živojinoviću gde je prisustvovao i glumac Radoš Bajić, koji nam je ispričao kako se on oseća povodom ovog događaja.

- Pre svega ovo je jedan veličanstven događaj koji, Bata Živojinović, ubedljivo najznačajniji, najveći i najvoljeniji srpsko-jugoslovenski srpski glumac zaslužuje - rekao nam je Radoš, a zatim otkrio šta je to što posebno pamti vezano za Batu Živojinovića.

Republika

Foto: ATA Images

Radoš Bajić

 

-Znate šta, ja bih mogao da vam pričam ceo dan o Bati Živojinoviću i o mojoj saradnji sa njim, zato što od filma "Beštije" koji smo smo snimali "77. godine, pa sve do poslednjeg filma u kome je Bata odigrao svoju poslednju ulogu u svom profesionalnom životu, tada već, i nažalost, vidno bolestan, je film "Led", koji je sniman po mom scenariju, a režirala ga je moja ćerka, Jelena Bajić.On je odigrao ulogu "deda Životija", na jedan veličanstven način, na izvestan način,to njegovo ostvarenje u tom filmu nije propraćeno, i nije doživelo tu jednu globalnu statisfakciju koliko je on napravio veliku i značajnu ulogu.Dakle, mi smo praktično snimali godišnje snimali jedan,dva filma zajedno.Znaci, pored toga što se događalo u kadru, vi se sećate, ja sam s njim igrao u "Partizanskoj eskadrili, stići pre svitanja, vanbračna putovanja, Sekula i njegove žene, treća sreća, i tako dalje da ne nabrajam, ali, znači i pored toga, ne znam da li vam je poznato, Bata je izuzetno lepo pevao.Bata i ja smo najčešće pevali zajedno u duetu,pošto sam i ja voleo da pevam, i uvek smo pevali zajedno."Pogledaj me mala moja" -ispričao nam je Radoš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading