EMOTIVNA ISPOVEST SINA BATE ŽIVOJINOVIĆA! Miljko otkrio najinitimnije detalje života sa legendarnim glumcem: Imali smo našu pesmu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.03.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljko Živojinović se prisetio trenutaka sa ocem.

Sinoć je u jugoslovneskoj kinoteci održano otvaranje legata posvećenom Bati Živojinoviću. Prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti i ministri kao što su Ivica Dačić, Branko Ružić, Aleksandar Antić, glumac Gordan Kičić, Radoš Bajić i mnogi drugi.

Na otvaranju legata je bio i sin Bate Živojinovića, Miljko Živojinović koji je otkrio koliko mu znači ovaj legat, kakav je Bata bio privatno i kao otac, ali i da je u pripremi nova izložba posvećena Bati.

- Mi smo vaspitavani patrijahalno i tradicionalno, sa tom jednom šumadijskom toplinom koju imaju samo Šumadinci, ali u kojoj se znao red. Bata bio jedan neprikosnoven autoritet oca i kad nije bio tu, jer je puno snimao, ali taj autoritet se nije zasnivao na sili, naprotiv, taj autoritet se zasnivao na ljubavi, poštovanju, i tu je glavnu ulogu odigrala naša majka koja je praktično predstavila oca u ulozi koju on treba da ima. I ja i sestra smo zahvalni što smo imali takve roditelje koji su s nama bili i prijatelji i učitelji, i neko ko nam je određivao granicu u životu i uživali smo što smo imali takve roditelje - rekao je Miljko i dodao da je u pripremi i nova monografija posvećena legendarnom glumcu, kao i da će biti prezentovana i u Kini, gde je Bata bio obožavan.

 

Batin sin nam je otkrio i kakvu emociju u njemu budi pesma "Galebe" i zbog čega.

- Moj galebe, to je pesma koju su moji roditelji pevali od prvog trenutka kada se pojavila, i pošto je Boris Dvornik bio jedan od najboljih Batinih prijatelja, on je svirao klavir i pevao odlično ,došao je kod nas kući i seo za klavir i rekao "Sad ću ja da vam otpevam jednu pesmu, morate da je naučite mnogo je dobra, moj galebe" i on počne da peva, a nas četvoro u dva glasa, ja i majka prvi glas, a Bata i Jelena drugi, on nas je samo pogledao pa kaže "Kako znate?", pa čoveče to je naša pesma - zaključio je on sa setom u glasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading