JOSIPI LISAC SE NAGLO POGORŠALO ZDRAVSTVENO STANJE: Pevačica trpi jake bolove, morala da otkaže koncert! Ceo region zabrinut

Autor:

Zabava

25.02.2023

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravlje Josipe Lisac naglo se pogoršalo, otkazan veliki koncert u Zagrebu!

JOSIPI LISAC SE NAGLO POGORŠALO ZDRAVSTVENO STANJE: Pevačica trpi jake bolove, morala da otkaže koncert! Ceo region zabrinut

Foto: Printcreen/YouTube/24sata

Naime, legendarna pevačica Josipa Lisac morala je da otkaže koncert koji je trebalo da se održi 25. februara u zagrebačkoj dvorani Lisinski, a razlog je njeno zdravstveno stanje.

Kako se navodi na zvaničnoj Fejsbuk stranici hrvatske dive, ona je nedeljama uoči prvog koncerta pre nekoliko večeri trpela velike bolove uzrokovane išijasom. Nekoliko puta se te večeri čak i našalila na sopstveni račun, iako je do dvorane došla uz pomoć štapa.

Situacija se od tada pogoršala, pa neuništiva Josipa, koja je na Dan zaljubljenih proslavila 73. rođendan, nije u stanju da svojim obožavaocima pruži nastup kakav zaslužuju.

 

 

Novi datum biće objavljen uskoro. Ako sve bude u redu, Josipu ćemo gledati i slušati i u Novom Sadu, 12. marta. Želimo joj što brži oporavak.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading