19 PUTA SAM MU UDARIO ŠAMAR! Irfan Mensur priznao da je BATINAO Nikolu Đurička!

Autor:

Zabava

22.02.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irfan Mensur otkrio je detalje sa snimanja filma ''Nebeska udica''.

19 PUTA SAM MU UDARIO ŠAMAR! Irfan Mensur priznao da je BATINAO Nikolu Đurička!

Foto: ATA Images

Glumac Irfan Mensur priznaje da je brojne uloge prihvatao jer je bio na rubu egzistencije i bilo mu je bitno samo da zaradi. On je takođe otkrio i da je za potrebe jedne scene u filmu "Nebeska udica" morao 19 puta da ošamari Nikolu Đurička koji mu je glumio sina.

- Pokojni Ljubiša Samardžić, koji je režirao taj film zahtevao je nešto. Nisam znao tačno šta. U jednoj sceni je trebalo Nikoli da opalim šamar. Posle prvog udarca Ljubiša je rekao da nije dobro i da moramo da ponovimo. I Ljubiša kaže nije dobro, mora ponovo. Tu scenu smo ponovili 18-19 puta i ja sam stvarno Đuričku udario 18-19 pravih šamara - rekao Irfan Mensur i dodao:

Foto: ATA Images

Irfan Mensur o filmu Nebeska udica

- Poslednji put kada sam ga ošamario Ljubiša je rekao: "E sada je dobro", a uradio sam isto što i prethodnih 18 puta. Onda sam shcatio da je sve to bio mali šou za jednu vrlo važnu osoba koja je stajala iza kamere pored njega. O kojoj osobi se radi, ne mogu da vam otkrijem .

On je tada progovorio i o ulozi Japanaca iz filma "Tesna koža".

- Normalno da bih je opet prihvatio jer tada nisam imao leba da jedem. Naravno, ne samo zbog toga, nego i zbog dragih ljudi sa kojima sam u tom filmu igrao - istakao je on tad za Informer, pa priznao:

Foto: ATA Images

Irfan Mensur o filmu Tesna koža

- Pobegao sam posle prvog dela tog serijala jer sam shvatio da želim drugu vrstu karijere i da se posvetim pozorištu i drugoj vrsti filmova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading