POZNATOM REDITELJU SRĐANU KOLJEVIĆU ŽIVOT VISI O KONCU! Hitno mu potrebna transplantacija! GLUMCI UPUTILI APEL ZA POMOĆ!

Autor:

Zabava

02.12.2022

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Srđanu Koljeviću, poznatom filmskom reditelju i scenaristi potrebna je pomoć.

POZNATOM REDITELJU SRĐANU KOLJEVIĆU ŽIVOT VISI O KONCU! Hitno mu potrebna transplantacija! GLUMCI UPUTILI APEL ZA POMOĆ!

Foto: printskrin/youtube.com

Nakon dugogodišnje borbe sa rakom debelog creva koji je metastazirao na jetru, jedino rešenje se vidi u transplantaciji jetre. Da bi se spasio Srđanov život, potreban je jedan deo jetre zdravog donora.

Ova procedura doniranja ne predstavlja nikakav rizik i ne ostavlja skoro nikakve posledice za donora. Srđanova porodica šalje molbu da ukoliko neko želi da bude donor, on mora da bude mlađi od sedamdeset godina, poseduje krvnu grupu 0, da je zdrav i srednje građe.

Svi ljudi dobre volje zainteresovani da pomognu mogu se javiti na kontakt telefon +381 63 805 0341, prenosi Vrbasmedia.

Milena Radulović poslala apel

Foto: printskrin/youtube.com

Apel za pomoć Srđanu Koljeviću

 

Glumica Milena Radulović jedna je od glumaca koja je poslala apel za pomoć. Kako se u njenom postu može videti. Ova procedura podrazumeva donaciju dela jetre: operaciju i oporavak u bolnici nedelju dana.

- Donoru se jetra regeneriše u celini u roku od 6 do 8 nedelja - piše u njenoj objavi.

Scenirao naša velika ostvarenja

Srđan Koljević je filmski scenarista, reditelj i vanredni profesor na Katedri za dramaturgiju Fakulteta Dramskih Umetnosti u Beogradu. Jedan je od najaktivnijih i najnagrađivanijih scenarista u Srbiji i regionu i višestruki dobitnik svih nacionalnih priznanja za stvaralaštvo u oblasti filmskog scenarija.

Bio je ko-scenarista u filmovima: "Nebeska udica", "Stršljen", "Ubistvo s predumišljajem". "Klopka", scenirao je ostvarenja: "Nataša", "Krugovi", "Žena sa slomljenim nosem", "Branio sam Mladu Bosnu"...

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading