IVAN BEKJAREV PREMINUO JE PRE DVE GODINE! Glumac je više od ČETIRI DECENIJE bio u srećnom braku, a evo kako izgleda njegova supruga! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.11.2022

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Bekjarev svojevremeno je pričao o supruzi Milki.

IVAN BEKJAREV PREMINUO JE PRE DVE GODINE! Glumac je više od ČETIRI DECENIJE bio u srećnom braku, a evo kako izgleda njegova supruga! (FOTO)

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Glumac Ivan Bekjarev preminuo je na današnji dan pre tačno dve godine u svojoj 74. godini od posledica koronavirusa.

Vest o njegovoj smrti pogodila je kako sve prijatelje i kolege, tako i čitavu javnost koja je obožavala da ga gleda u brojnim glumačkim ostvarenjima.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Ivan Bekjarev preminuo je pre dve godine

Više od četrdeset godina bio je u skladnom braku sa Milkom, a svojevremeno je priznao da u njihovom odnosu ima ljubomore.

- Moja žena je ljubomorna u onoj normalnoj dozi kada se neko voli. Ništa preterano. Poverenje i želja za očuvanjem porodice su nešto što održava brak, pa takav je slučaj bio i sa nama – rekao je tada Bekjarev i dodao:

- Nema tu velike filozofije, neko vam odgovara ili ne odgovara. Kada se sa nekim nađete onda je potpuno prirodno da razmišljate o braku i o tome da provedete život zajedno - pričao je on za medije.

Republika

Foto: ATA Images

Ivan i Milka Bekjarev

- To nije lako ni meni, a pogotovo je teško za nju. Međutim, imam sreću da je moja supruga vrlo brzo shvatila da su to samo vesti koje prodaju novine i da im ne treba pridavati pažnju. Tako se često dešava da neistine koje se pišu o meni mnogo teže padnu meni nego njoj. Mnogo je češći bio slučaj da me ona teši kada se objavi neka glupost, koja je sastavni deo mog posla, a zbog kojih često patim - objasnio je tada glumac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading