PLATA 300.000 DINARA! Navlakuša ili posao iz snova: Firma traži električara, a njihov oglas je napravio pometnju na društvenim mrežama! (FOTO)

Autor:

Vesti

16.11.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan oglas za posao električara je podigao pravu buru na društvenim mrežama. Firma koja traži servisera bele tehnike nudi platu od čak 300.000 dinara!

PLATA 300.000 DINARA! Navlakuša ili posao iz snova: Firma traži električara, a njihov oglas je napravio pometnju na društvenim mrežama! (FOTO)

Foto: Pixabay

Električar popravlja šteker

Jedna beogradska firma je postavila oglas u kojem se traži radnik na poziciji električara i servisera bele tehnike. Plata koju kompanija nudi iznosi čak 300.000 dinara! Da, dobro ste pročitali. Mesečna zarada iznosi od 100.000 do 300.000 dinara, a uključen je i rad na procenat. Od kandidata se traži iskustvo, kao i posedovanje vozačke dozvole B kategorije. Rad se vrši na teritoriji Beograda i Novog Sada.

Republika

Foto: Printscreen/Halo oglasi

Oglas za električara koji je privukao pažnju korisnika društvenih mreža

Na društvenim mrežama je nastao pravi haos zbog ovog oglasa. Konkretno, zbog visine plate. Mnogi su se iznervirali jer su, prema njihovim rečima, učili škole bezveze.

"Sve vreme spremam ženu da nam sin bude zanatlija (ko tata), kaki fakulteti, kaki bakrači. Obraćam mu se sa majstore"; "Za šta sam ja učio Furijea je*o mi on mater"; "Da vide zainteresovanost ili ako jeste 300k ne verujem ali svaka čast", su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading