"NADAM SE DA VIŠE NEĆE VIDETI DECU" Marina Visković se oglasila nakon hapšenja MAJKE MONSTRUMA!

Autor:

Zabava

27.10.2022

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Visković oglasila se nakon što je saznala da je Slavica Đilas privedena.

"NADAM SE DA VIŠE NEĆE VIDETI DECU" Marina Visković se oglasila nakon hapšenja MAJKE MONSTRUMA!

Foto: Instagram.com

Pevačica Marina Visković oglasila se na nakon što je majka Slavica Đilas iz Grocke privedena zbog nasilja koje je vršila nad svojom ćerkom (3).

Naime, Marina je burno reagovala sinoć nakon što se na mrežama pojavio snimak stravičnog iživljavanja majke nad ćerkom.

Republika

Foto: Printksin: Facebook

Slavica Đilas tukla ćerku

 

- Dan mi je lepo počeo. Javili su mi da su uhapsili onu budaletinu od sinoć, što znači da mene neće. Biću mirna - poručila je Marina i dodala:

- Nadam se da će devojčica biti dobro i žao mi je što se dešavaju takve stvari i što takvi skotovi bolesni imaju decu, a normalni divni ljudi koji bi pružili toliko ljubavi i pažnje se trude. Ima pravde, uhapsili su ovu budalu i nadam se da više neće videti decu - rekla je pevačica.

Podsetimo, ekipa našeg portala pronašla je danas i Slavičinu majku, Lidija Đilas koja je za nas progovorila o strahoti koja se desila u porodičnoj kući. 

Inače, Slavici je određen pritvor od strane policije, zbog nasilničkog ponašanja i porodičnog nasilja u porodici. 

 

 

- Ona je tukla to dete pre dva meseca. Ja sam tri meseca ovde kod njih i redovno kad je uhvati psiha nasrće - rekla je za Republiku Lidija Đilas, majka žene koja je u međuvremenu uhapšena.

- To je prijatelj njen, bivši njen dečko, objavio. Meni je on lično rekao da je on hteo tako - ispričala nama je i dodala da je on vikao i na nju što snimak ranije nije ugledao svetlost dana.

- Laže, tako joj Bog pomogao! Može samo da stai ruku na srce i kaže: "Izvini, majka, što sam lagala za sve ovo"! Nju je u tom trenutku "uhvatilo", ona treba da pije lekove za tu psihu. Nasrtala je i na mene, i na decu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading