MAJCI MONSTRUMU IZ GROCKE ODREĐENO ZADRŽAVANJE!

Autor:

Hronika

27.10.2022

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majci Slavici Đilas određeno zadržavanje.

MAJCI MONSTRUMU  IZ GROCKE ODREĐENO ZADRŽAVANJE!

Foto: printskrin/društvene mreže

Po nalogu Koordinatora za rodno zasnovano nasilje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je u saradnji sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova odredilo zadržavanje do 48 sati Slavici Đilas (27) iz Begaljice zbog sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici.

Slavica Đ. je lišena slobode nakon potrage koja je za njom bila raspisana.

Podsećamo da je odmah nakon saznanja za video snimak na kojem se vidi kako majka tuče uplakano dete, po nalogu Koordinatora za rodno zasnovano nasilje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu sazvalo vanredni sastanak Grupe za koordinaciju i preduzelo sve mere u cilju utvrđivanja svih okolnosti u vezi sa ovim događajem i zaštite maloletnog deteta.

Dva maloletna deteta su pregledana od strane lekara tokom noći, nakon čega su, izmeštena iz porodice u odgovarajuću ustanovu socijalne zastite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading