BLIŽI SE DOGAĐAJ JESENI: Il Divo stiže u Beograd!

Autor:

Zabava

20.09.2022

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži se događaj koji će obeležiti predstojeću jesen. Ansambl Il Divo se vraća u Beograd, 14. oktobra ali sa vrlo posebnim povodom. Naime, nastavlja se turneja "IL DIVO najveći hitovi" posvećena preminulom članu Karlosu Marinu.

BLIŽI SE DOGAĐAJ JESENI: Il Divo stiže u Beograd!

Foto: Il Divo Pr

Koncert planetarno omiljenog benda Il Divo, koji će izvoditi svoje najveće hitove, biće održan 14.oktobra u Štark Areni sa početkom u 21 čas. Prestonica Srbije deo je svetske turneje koja se očekuje s nestrpljenjem. Jedan od razloga svakako je i sam repertoar koji najavljuje naziv turneje - IL Divo najveći hitovi.

Podsetimo se nekih briljantnih momenata iz karijere ovog izuzetnog ansambla koji je na svetsku scenu stupio 2010.godine. Njihova istorija počinje mnogo ranije, već u sam osvit dvehiljaditih. Do sada su snimili šest studijskih albuma.

 

Foto: Il Divo Pr

Il Divo

 

Muzička senzacija IL Divo do sada je nastupala na "istorijskim" dogadjajima poput svečane ceremonije otvaranja svetskog prvenstva u fudbalu u Nemačkoj, na dijamantskom jubileju Engleske kraljice, snimili su duete sa zvezdama.poput Celin Dion, Barbare Strejsen Toni Brekston i mnogih drugih. Sada su spremni da ponovo očaraju Beograđane.

 

Foto: Il Divo Pr

Il Divo

 

Podsećamo vas da će najvatreniji fanovi ćimati priliku da se upoznaju sa slavnom trojkom, fotografišu se i porazgovaraju sa njima. Meet and greet biće upriličen u back stageu u Štark Areni trajaće 45 minuta i počeće pre veličanstvenog koncerta. Oko šezdeset obožavalaca benda imaće ovu sjajnu mogućnost. Fotografije za pamćenje pre koncerta za pamćenje. Kako ne biste propustili ovu priliku, a zaista volite IL DIVO, opširnije informacije možete naći online na digitalnim platformama efinity app,  tickets.rs ddtickets.rs kao i na sajtu Štark Arene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading