"Moj otac živi kroz mene" Ivana Mihić progovorila o odlasku u MANASTIR: "On je tu našao VEČNI MIR" (FOTO)

Autor:

Zabava

21.08.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Mihić progovorila je o odlasku u manastir, pa i o pokojnom ocu Gordanu Mihiću!

"Moj otac živi kroz mene" Ivana Mihić progovorila o odlasku u MANASTIR: "On je tu našao VEČNI MIR" (FOTO)

Foto: prinstcreen/youtube.com

Nakon što je godinama s roditeljiuma, dramskom umetnicom Verom Čukić i dramskim piscem i scenaristom Gordanom Mihićem, posećivala manastir Rajinovac, glumica Ivana Mihić sasvim spontalo je postala njegov volonter. 

Redovno posećuje ovo manastirsko zdanje, jer u njegovoj neposrednoj blizini, nadomak Grocke, u Begaljici, ima porodičnu kuću, a u poslednje vreme u njemu nesebično pomaže i oko unapređenja, popravki, renoviranja i svakodnevnih životnih potreba.

Republika

Foto: prinstcreen/youtube.com

Ivana Mihić biografija

 

- U poslednje tri godine moji odlasci u Rajinovac dobili su posebnu dimenziju. Moj otac je tamo u večnom miru. Odlazeći u manastir, stekla sam nekoliko prijatelja koji su vezani za ovo mesto. upoznala sam arhimandrita Serafima Kužića, koji je pre tri i po godine došao za starešinu manastira. On nam se mnogo našao za nas u veoma teškom vremenu i postao nam blizak prijatelj - govori Ivana za Gloriu i dodaje koliko joj nedostaje pokojni otac:

 

 

- Moj otac živi kroz mene, svoje dete i preko moje majke, a njegove životne saputnice 52 godine, kao i kroz one koji su ga voleli. Njegovo ogromno delo čini ga svakodnevno prisutnim preko filmova, televizijskih serija, drama...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading