Milena Dravić kuburila probleme sa Draganom: Gagu je stalno nazivala PROSTAKOM, a sada je otkrivena ISTINA o njihovom BRAKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.08.2022

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Milena Dravić svojevremeno je imala velike probleme sa suprugom Gagom NIkolićem!

Milena Dravić kuburila probleme sa Draganom: Gagu je stalno nazivala PROSTAKOM, a sada je otkrivena ISTINA o njihovom BRAKU! (FOTO)

Foto: printscreen

Slavni glumac Dragan-Gaga Nikolić voleo je kafanu i sva životna zadovoljstva, i to nije krio. Nikada nije bio neumeren, znao je koja mu je mera, kako u piću, tako i u jelu. Dok smo sedeli na Crvenom krstu, njegovom rodnom kraju, ispričao mi je kako ne voli zvanične prijeme i šta mu je supruga Milena Dravić stalno zamerala.

Foto: youtube.com/printscreen

Milena Dravić i Dragan Gaga NIkolić

 

Malo sam seljak po tom pitanju. Stidljiv sam i izbegavam takve prijeme na kojima se, katkad, na švedskom stolu posluže jastozi i kavijar. Ne volim da jedem stojeći, ne osećam se prijatno u takvim situacijama. Volim da uživam ne samo u klopi i ukusima, već i u ritualu kuvanja. Milena je mnogostruko bolji kuvar od mene. Ono što volim da jedem, to znam i da napravim. Na primer, zimi često u rernu ubacim krompir presečen napola, a preko njega poređam slaninicu - pričao je Gaga svojevremeno. 

Foto: youtube.com/printscreen

Dragan Gaga Nikolić biografija

 

- Kad se ispeče odozgo stavim kajmak ili sir, u zavisnosti šta imam u kući, i sve to u slast pojedem zalivajući pivom. Milena uvek “ludi” kad me vidi da čitam novine dok jedem. Otkad smo zajedno, više od trideset pet godina, govori mi da to rade samo prostaci. Jednom prilikom smo otišli u neki pariski restoran prosečnog izgleda i odlične kuhinje. Čim smo ušli, spazili smo čoveka koji je u jednoj ruci držao novine, a u drugoj kašiku. Nekoliko trenutka kasnije, kad je gospodin spustio novine toliko da otkrije lice, shvatili smo da je u pitanju Marčelo Mastrojani. “Kad može Marčelo da čita, zašto ne bih mogao i ja? - konstatovao sam glasno dok je Milena kolutala očima.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
aman

17.08.2022 15:17

Ne možete da kuburite nešto, već sa nečim.