ESTRADNI RAT SE NASTAVLJA! Ana Nikolić prozvala Milicu Pavlović, pa joj zapretila: "Kad joj sročim tri rečenice" (FOTO)

Autor:

Zabava

16.08.2022

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Rat Milice Pavlović i Ane Nikolić zbog pesme ,,Provereno" se nastavlja u punom jeku!

ESTRADNI RAT SE NASTAVLJA! Ana Nikolić prozvala Milicu Pavlović, pa joj zapretila: "Kad joj sročim tri rečenice" (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show, Instagram.com

Medijski rat između Milice Pavlović i Ane Nikolić ne jenjava. Njih dve su ušle u sukob pre nekoliko meseci zbog pesme "Provereno", koju je Pavlovićka kupila i stavila na svoj CD, a Nikolićka pustila u etar svoju demo-verziju ovog hita, peva ga na svojim nastupima sa izmenjenim tekstom i najavljuje ga kao svoj.

Iako se u jednom trenutku učinilo da je skandal oko ove pesme završen i da je Milica odustajanjem od tužbe stavila tačku na ovu priču, novo ulje na vatru dodala je Ana, koja je u podrugljivom tonu i s leskovačkim dijalektom ponovo žestoko izvređala mlađu koleginicu.

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Instagram.com

Ana Nikolić i Milica Pavlović - provereno

 

- Ha-ha-ha, fras... Ne mogu, toliko toga ima. Šta ja imam više da komentarišem? Šta je s ovom Milicom koji k* rac više? Hoće li da prekine više da smara, brate mili, s ovom pesmom? Je l' ona ima još neki hit na tom albumu? Alo, nek peva nešto drugo. Nek se koncentriše malo. Imam svojih problema - rekla je Ana, a zatim joj se direktno obratila i javno i zapretila: - Gospođice Milice, ne mogu sad da se derem, spava mi se. Gospodine Grofe, tako počinje... A onda, kad joj ja sročim tri rečenice... u rikverc će da ide - nepovezano je završila Nikolićeva svoju izjavu za "Ekskluzivno".

Inače, ova provokacija sa Anine strane došla je samo nekoliko dana nakon što je Milica donela konačnu odluku da odustane od tužbe protiv nje, kao i da joj oprosti što joj je protivpravno preuzela pesmu koja je jedan od najvećih hitova ove godine.

Foto: Instagram.com, Amig show printscreen

Ana Nikolić i Milica Pavlović svađa

 

- Sve me je to jako povredilo... Iako smo se malo odmakli od svega toga, i dalje mi je neverovatno da neko tako bezobrazno i pred očima kompletne javnosti želi da prisvoji pesmu na koju nema apsolutno nikakva prava. U početku sam mislila da je sve slučajnost i neka vrsta propusta, ali kako je vreme odmicalo, shvatila sam da je zapravo reč o nameri. Iako sam htela da slučaj predam pravosudnim organima, na kraju sam se predomislila. Ne želim sebe da dovodim u situaciju da budem okružena negativnim stvarima, pričama, okolnostima, već da uživam u svemu lepom što mi se dešava. Tako sam i našla snage da sve oprostim - ispričala je Milica za Stori.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading