Metak ga je pogodio u OKO: Naš glumac teško se povredio na snimanju, pukom srećom izbegao SMRT, a o TRAGEDIJI se i dalje priča!

Autor:

Zabava

01.08.2022

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemili događaj sa snimanja filma "Turneja" još uvek se pamti i prepričava, a teške posledice tada su izbegnute pukom srećom.

Metak ga je pogodio u OKO: Naš glumac teško se povredio na snimanju, pukom srećom izbegao SMRT, a o TRAGEDIJI se i dalje priča!

Foto: Youtube Printscreen/ Oktobar Film

Naš proslavljeni glumac Bogdan Diklić rođen je na današnji dan 1953. godine, a tokom svoje višedecenijske karijere ostvario je brojne uloge koje su ušle u istoriju srpske kinematografije.

Međutim, mnogi ne znaju da je glumac na jednom od snimanja umalo izgubio život!

Foto: Starsport

Bogdan Diklić

 

Naime, na snimanju filma "Turneja" 2009. godine Diklić je trebalo da snimi scenu u kojoj puca iz „kalašnjikova“ sa manevarskom municijom. Međutim, Bogdan je ispalio rafal iz kalašnjikova, a jedna od ispaljenih čaura pogodila ga je u levo oko i teško ga povredila.

Diklića su glumac Tihomir Stanić, direktor Slobodan Pavićević i reditelj Goran Marković odmah prevezli u bolnicu u Prijedoru, nakon čega je poslat na VMA. Glumac je pukom srećom izbegao teže posledice, a spekulisalo se da nakon ove povrede ima stakleno oko, međutim Diklić ove navode nikada nije potvrdio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading