Sloboda Mićalović u ZAGRLJAJU poznatog glumca: Isplivala slika koja je ODJEKNULA DALEKO, glumica ga NEŽNO GRLI, sa glavom na NJEGOVOM RAMENU! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.06.2022

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović objavila sliku koja je zapalila Instagram!

Sloboda Mićalović u ZAGRLJAJU poznatog glumca: Isplivala slika koja je ODJEKNULA DALEKO, glumica ga NEŽNO GRLI, sa glavom na NJEGOVOM RAMENU! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Instagram printscreen

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su dugi niz godina u braku, a shodno tome da ih sve ređe možemo videti zajedno zbog poslovnih angažmana, na kojima posvećeno rade ponovo su glavna tema javnosti.

Sloboda sada radi na šestoj sezoni serije "Ubice mog oca", a prema fotografiji koju je nedavno objavila, čini se da će se desiti ono što su fanovi pete sezone priželjkivati - naći će se u strasnom zagrljaju Vuka Kostića.

 

 

Glumica je kao tizer objavila fotografiju sa seta na kojoj se u krevetu, strasno grli sa kolegom, pa su se mnogi zapitali da li će ovi kadrovi staviti na test brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, budući da je Vuk njihov porodični prijatelj.

Međutim, kako su Sloboda i Vojin profesionalci, koji potpuno razumeju šta ovaj posao sa sobom nosi, Vojinu ovakve scene nikako nisu mogle da zasmetaju, a potvrda za to stigla je kada je među prvima lajkovao objavu svoje supruge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
srdjan

23.06.2022 07:36

Rasplodna krava