Da li je ovim potezom Momčilo Otaševic stavio TAČKU na priče o razvodu?

Autor:

Zabava

10.06.2022

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momčilo Otašević se pojavio sa suprugom na jednoj proslavi, te je stavio tačku na spekulacije o razvodu sa suprugom.

Da li je ovim potezom Momčilo Otaševic stavio TAČKU na priče o razvodu?

Foto: youtube printscreen

Momčilo Otašević

Momčilo Otašević i devet godina starija Jelena Perčin pre godinu dana dobili su sina Jakšu, koji uz trogodišnju Mašu i Jeleninu ćerku iz prvog braka, čini njihovo najveće bogatstvo, u poslednje vreme sve je više spekulacija da im u braku ipak ne cvetaju ruže.

Supružnici su dugo bili razdvojeni zbog prirode njegovog posla, dok je Jelena pauzirala zbog bebe. Kako dugo nisu bili viđeni zajedno počelo je da se šuška po kuloarima da je razvod na vidiku.

Iako su zbor poslova na različitim projektima dugo bili razdvojeni i krali dragocene trenutke zajedničkog vremena, Momčilo Otašević i Jelena Perčin potvrdili su da je u njihovom odnosu sve u najboljem redu. Naime, glumca koji je na proslavi 20. rođendana hrvatskog izdanja Story magazina proglašen za glumca godine, stigao je na crveni tepih u pratnji svoje supruge i time stavio tačku na nagađanja o njihovom odnosu.

Srećni, zaljubljeni i savršeno modno usklađeni, pojavili su se ruku pod ruku i još jednom dokazali koliko je njihov odnos skladan i ispunjen ljubavlju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading