SLOBODA I VOJIN BRINU ZA DECU: Glumica konačno progovorila šta se dešava, OTKRILA ZAŠTO SU IH KRILI GODINAMA!

Autor:

Zabava

24.05.2022

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodu i Vojina pritisle roditeljske muke.

SLOBODA I VOJIN BRINU ZA DECU: Glumica konačno progovorila šta se dešava, OTKRILA ZAŠTO SU IH KRILI GODINAMA!

Foto: Instagram pritscreen

Sloboda MIćalović i Vojin Ćetković nikada se ne pojavljuju sa ćerkama, a sada je glumica gostujući u jednoj emisiji i otrkila zašto ihh nikada nisu eksponirali i čija je to ideja zapravo bila. 

Naime, glumica je gostovala u emisiji "Sve u svemu sa Marijom" kod Marije Kilibarde, gde je, između ostalog govorila o roditeljstvu, pa je i otkrila ono št je sve zanimalo dugi niz godina.

Republika

Foto: ATA Images

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović

 

- Vojinova ideja je bila da ih sklonimo, ne da ih ne bi videli ljudi, deca kao svaka druga deca. Nismo hteli da im namećemo, da ne moraju da nose i naš život i prerano ulaze u taj svet. Sada su svesne, i same su želele da dođu na premijeru filma - rekla je Sloboda.

Otkrila je i šta joj je najveća briga kao roditelja:

- Nema nekog univerzalnog odgovora na to. Svaki dan te nešto brine. Ta neizvestnost da li ćeš moći da ih zaštitiš. Svaki roditelj želi da zaštiti svoje dete, u svakom smilu, i onda si razapet između toga da ne možeš da ih štitiš i da u jednom trenutku život drugačije stvari nosi. Moraš da ih pripremiš jednom da odlete iz gnezda - rekla je glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading