SVI STE O NIKOLI SIMIĆU MISLILI JEDNO, A ISTINA ĆE VAS ŠOKIRATI: Legendarni glumac bio sa 48 GODINA mlađom koleginicom, četiri puta se ŽENIO, BURAN ŽIVOT NIJE KRIO!

Autor:

Zabava

19.05.2022

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Simić je svima delovao drugačije, a istinaje totalno drugačija!

SVI STE O NIKOLI SIMIĆU MISLILI JEDNO, A ISTINA ĆE VAS ŠOKIRATI: Legendarni glumac bio sa 48 GODINA mlađom koleginicom, četiri puta se ŽENIO, BURAN ŽIVOT NIJE KRIO!

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Pre 88 godina na današnji dan se rodio Nikola Simić, naš legendarni glumac koji je preminuo u novembru 2014. godine, koji je svojevremeno oboleo od karcinoma prostate, nakon operacija nije izdržao. Svoju privatnost ljubomorno je čuvao i na sve načine pokušavao da svoju porodicu sačuva od očiju javnosti.

Ipak, pojedini detalji iz njegovog burnog ljubavnog života dospeli su u javnost i – iznenadili mnoge glumac je uživao u društuv žena, kako tvrdio svojevremeno njegov bratanac, prema njima je bio jako galantan. 

Kako je naveo tom prilikom za domaće medije, Nikola se četiri puta ženio i razvodio, a pričalo se da je poslednje godine života proveo sa čak 48 godina mlađom glumicom.

Ipak, iako je krio detalje iz života, Nikola je otvoreno govorio o zaljubljivanju i ljubavi, tvrdeći da za to treba imati mnogo hrabrosti.

– A treba se zaljubljivati. Psiholozi kažu da dođe trenutak kad čovek želi da promeni način svog života. Treba imati hrabrosti i smelosti i to uraditi. Ja to znam, naravno iz prve ruke – objasnio je tada legendarni glumac, koji je jednom prilikom istakao da najviše uživa u vremenu koje provodi sa unukama Isidorom i Sarom, koje mu je podarila ćerka Ana.

Početkom 2014. godine glumac se suočio sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Nakon što mu je dijagnostikovan karcinom prostate, u februaru iste godine operisan je u Institutu za urologiju i nefrologiju, nakon čega je u junu usledila još jedna operacija zbog komplikacija sa bešikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading