Ćerka JOSIFA TATIĆA svoj život krije od očiju javnosti! Udata je za poznatog MUZIČARA, a evo kako izgleda glumčeva naslednica! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.06.2022

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Josif Tatić iza sebe je ostavio ćerku koja je kostimograf.

Ćerka JOSIFA TATIĆA svoj život krije od očiju javnosti! Udata je za poznatog MUZIČARA, a evo kako izgleda glumčeva naslednica! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Glumac Josif Tatić preminuo je pre skoro deset godina, a iza sebe je ostavio brojne pozorišne, serijske i filmske uloge po kojima ga mnoge generacije pamte i nikada ga zaboraviti neće.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Josif Tatić

Tatić je iza sebe ostavio i ćerki Jelisavetu Tatić Čuturilo, po zanimanju kostimografkinju, a talenat za ovaj posao je nasledila od majke Biljane. 

 

 

Bila je deo projekata ''Sva ta ravnica'', ''Ulica lipa'', ''Jagodići'' i još mnogih drugih, a osim što je talenat nasledila od majke, ljubav prema pozorištu joj se rodila još u detinjstvu kada je najviše vremena provodila u JDP-u.

- Sada, kada imam sina, vidim koliko ono čime se roditelji bave direktno i nepopravljivo oblikuje interesovanja deteta. To je tako prirodno…doktorska deca upisuju medicinu, deca pravnika postaju advokati…uvek bilo i biće - rekla je ranije Jelisaveta Tatić Čuturilo.

 

 

Inače, Jelisaveta je udata za muzičara Nikolu Čuturila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading