Nadal se muči pred Vimbldon!

Autor:

Sport

22.06.2022

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac u problemu!

Nadal se muči pred Vimbldon!

Foto: Tanjug/AP

Nadal na Vimbldonu

Iskusni teniski trener Fransisko Rođ objasnio je zašto se Rafael Nadal muči sa adaptacijom na travu pred početak Vimbldona.

Nadal uveliko trenira u Londonu pred početak Vimbldona, ali mu trava još ne leži onako kako bi trebalo:

- To je nešto slično onome što smo videli po dolasku ovde u prethodnih par godina. Na početku nam je uvek teško. Potpino je drugačija dinamika na travi, jednostavno nije igrao turnire na travi. U prošlosti smo igrali po nekoliko turnira na ovoj podlozi, ali sada smo došli direktno ovde. Nije prvi put da je Rafu iznervirao nivo na treningu i neće biti ni poslednji. Ovo je normalno na početku pripreme na travi... Trenirao je u Majorki četiri, pet dana, ali nije isto ovo sa onime kada samo udarate lopticu iz mesta i ništa ne očekujete. Normalno je da je na početku teško- rekao je Rođ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zika

23.06.2022 06:39

Definitivno da je sudija iskulirao naseg fudbalera,medutim nasi sportisti a narocito fudbaleri nikako da shvate da je sudija na terenu gazda i da sa njim nema rasprave.Nije im to skupstina. Zbog toga velika vecina njih preskacu mnoge utakmice.Dosli ste ,igrajte a za pricu ima neko drugi.Hvala.