NASLOV BI ZVUČAO ČUDNO! Lečić otkrio zašto ga Laušević nikada nije javno podržao!

Autor:

Zabava

23.06.2022

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada vam se u životu desi da budete u glavnoj ulozi, a da to niste birali, onda su posledice ozbiljne i teške, rekao je glumac.

NASLOV BI ZVUČAO ČUDNO! Lečić otkrio zašto ga Laušević nikada nije javno podržao!

Foto: ST/V.LUKIĆ

Branislav Lečić

Posle prinudne pauze zbog optužbi za silovanje mlađe koleginice Danijele Štajnfeld glumac Branislav Lečić ponovo staje pred kamere. Vredno radi na novim ulogama i posle teške godine koja je iza njega nastavlja sa glumom tamo gde je stao.

Prijava za seksualno uznemiravanje bacila ga je u medijski mrak, obeležen zabranama i odbacivanjima od strane pojedinih kolega, o čemu Lečić danas glasno govori. Ističe da su mu mnogi okrenuli leđa, ali mu je jedan veliki prijatelj i u najtežim danima ostao veran i pružio mu ruku.

Republika

Foto: youtube.com/Insajder Video

Danijela Štajnfeld

- Uvek sam imao podršku Žarka Lauševića. Rekao mi je nešto duhovito i lepo: "Nadam se da ćeš me razumeti, znam i šta si i ko si i da nisi sposoban za takve stvari kako te u medijima predstavljaju, ali ja ne mogu da stupim u tvoju odbranu i da kažem svoje mišljenje jer moraš priznati da bi naslov čudno zvučao 'Ubica branio silovatelja'. To me je mnogo pogodio i nasmejalo - priča Lečić.

ŽIVOT PRETOČEN U KNJIGU

Sa poznatim glumcem sreli smo se na promociji najnovije knjige Žarka Lauševića "Padre, idiote" u Beogradu i tom prilikom nam je priznao da je sve što mu se u prethodnom periodu desilo ostavilo posledice na njega. Laušević je svoju životnu priču obeleženu tragedijom pretočio u knjigu, a Lečić kaže da se nada da će i on jednog dana biti u stanju da učini isto.

Republika

Foto: ST/V.LUKIĆ

Knjiga Žarka Lauševića

- Mislim da su ovi događaji ostavili težak pečat na mom biću jer sam ja vrlo osetljiv čovek. Uvek sam nastojao da svojom glumom u ljudima probudim emocije, a kad vam se u životu desi da budete u glavnoj ulozi, a da to niste birali i to na način na koji se meni desilo, onda to ostavlja ozbiljne i teške posledice. Nadam se da će moj život, umetnički i ljudski, pobediti i da ću biti u stanju da pravim takvu vrstu distance da mogu da napišem i neko slovo, poput Žareta - ističe glumac.

Iz afere koja ga je u stopu pratila Lečić je izašao kao pobednik budući da je sud doneo odluku da nije kriv.

- Ataci se dešavaju onima koji se ističu i čija cena napada nešto košta. Tih pet minuta slave onih koji te napadaju ima svoje materijalno opravdanje. Meni je učinjena ogromna šteta, to je atak na život i na egzistenciju, porodicu, minuli rad i opstanak u profesiji. Zidam nešto 40 i kusur godina i pojavi se neko nepoznat i sruši sve to. Ali dokazano je da je reč o lažnoj prijavi, izmišljotini, kao što sam od početka tvrdio, ali ima ljudi koji i dalje sumnjaju u sve - rekao je glumac i dodao da je reakcija uvek bilo i da će ih biti, pa citirao Nikolu Pašića: "Kleveta je ono kad prospeš jastuk pun perja, a demanti kad počneš da skupljaš to perje". 

PROMENIO LIČNI OPIS

Posle dužeg vremena publika će ga videti pred kamerama i to u novom izdanju budući da je zbog uloge Dragiše Vasića u filmu "Heroji Halijarda" Radoša Bajića promenio lični opis.

- Zbog Vasića, akademika, književnika, novinara i ideologa četničkog pokreta vrlo bliskog Draži Mihailoviću, pustio sam bradu. Tokom leta snimamo film i seriju, i pošto bi se lepljenje brade videlo, a igramo uloge takve kakve su, svi smo pustili bradu - naglasio je glumac.

Republika

Foto: Promo

Branislav Lečić čita tekst

Uporedo snima novu seriju "Tunel" o antiterorističkim jedinicama i pregovaračima, baziranu na istinitim događajima. Za reditelja Petra Ristovskog i producenta projekta Lazara Ristovskog imao je samo reči hvale.

- Ispali su pravi džekovi kada su me pozvali da budem deo njhove serije. Igram načelnika policije, koji se sreće sa mnogim slučajevima, rešava ih i operativno radi sa specijalcima i pojedincima, a u fokusu su unutrašnji odnosi likova. Radnja serije je realistična, nije previše upeglana poput američkih, nego je ljudskija - istakao je Lečić.

Šušljikovo vreme zla

O slučaju koji je uzdrmao javnost, gde je producent Goran Šušljik, autor serije "Vreme zla", optužen za zloupotrebu službenog položaja i prisvajanje dela novca namenjenog za snimanje filma "Južni vetar", Lečić kaže da treba biti skeptičan.

Republika

Foto: ST/V.LUKIĆ

Goran Šušljik

- Ne želim da sudim i sa dozom sumnje treba gledati na sve to. Često se dešava da se ustanovi da je nešto urađeno zato što je tako trebalo da se uradi - zagonetan je glumac.

Foto: ST/V.LUKIĆ-

Foto:  

Foto:  

Foto:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading