Poznatoj glumici se videlo VIŠE nego što je htela: Svi pogledi UPRTI DOLE, Jelena Gavrilović u IZAZOVNOM izdanju RASPALILA maštu! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.06.2022

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Gavrilović pokazaa više nego što je htela!

Poznatoj glumici se videlo VIŠE nego što je htela: Svi pogledi UPRTI DOLE, Jelena Gavrilović u IZAZOVNOM izdanju RASPALILA maštu! (FOTO)

Foto: ATA Images

Jelena Gavrilović

Jelena Gavrilović, poznata srpska glumica se na jednom prestoničkom događaju pojavila u provokativnom izdanju.

Ona je ponela haljinu koja je imala veliki izrez kod grudi, kao i kod nogu, te su sve oči bile uprte gore i dole, nisu znali gde pre da gledaju, a po svemu sudeći glumica je uživala u pogledima.

Jelena Gavrilović je poznata po veoma izazovnim kreacijama koje nosi u javnosti, a tako je bilo i ovog puta.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Jelena Gavrilović

 

Jeleni se u jednom momentu pomerila haljina, pa su fotografi mogli da zabeleže i ono što verovatno nije želela da se vidi.

Inače, Jelena Gavrilović koja je u poslednje vreme imala nekoliko prilika da pred publikom zapeva, otkrila je da jednako uživa i dok peva i dok glumi, a onda izjavom o svojim pozivima nasmejala mnoge.

- Tako se namestilo! Dobila sam poziv, koji nikad ne odbijam, da pevam u revijalnom delu Beogradskog proleća, to je inače moj san. Kada inače imaš priliku da pevaš takvu kompoziciju takvih kompozitora i zaista sa takvim fantastičnim pevačima kao što su Dušan Svilar, Ivana Vladović, Stefan Zdravković - rekla je Jelena.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading