NEVEROVATNO! Katarina Žutić ista majka Ceca Bojković: Glumica IZNENADILA sve DRASTIČNOM promenom! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.06.2022

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Žutić kako vreme prolazi ista je majka Svetlana Bojković!

NEVEROVATNO! Katarina Žutić ista majka Ceca Bojković: Glumica IZNENADILA sve DRASTIČNOM promenom! (FOTO)

Foto: Printscreen

Ćerka glumice Svetlane Bojković i legendarnog glumca Miloša Žutića, Katarina Žutić je od roditelja nasledila neverovatan glumački dar, dok je a druge strane pored glume ona zainteresovana i  za muziku, kao i slikanjem, a specifičan imidž koji gaji godinama je postao njen zaštitni znak.

Izgled Katarine Žutić oduvek je urban, a glumica je godinama negovala rokerski stil. Kratka crna kosa, bajkerske čizme, kožna jakna i naočare oduvek su bili zaštitni znak glumice. Međutim, čini se da je došlo vreme za promenu imidža.

Republika

Foto: ATA Images

Katarina Žutić

 

Katarina Žutić pojavila se na predstavi "Brod plovi za decu rudara", gde je na bini pustila svoj raskošni glas, a njeno izdanje tom prilikom iznenadilo je mnoge. Naime, ona se na sceni pojavila u elegantnoj satenskoj haljini, dok je kosu pustila i ofarbala u crveno, piše Story.

Prisutni su primetili da ženstveni izgled Katarine Žutić neverovatno podseća na imidž njene majke Cece, koja važi za jednu od najvećih dama srpske glumačke scene, pa su glumici uputili dodatne komplimente, da s godinama sve više liči na majku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading