STRAVIČNA NESREĆA BILA KOBNA PO SINA POZNATOG REDITELJA TANOVIĆA: Donet na nosilima pre tri nedelje u BOLNICU, SADA je KONAČNO PROHODAO (FOTO)

Autor:

Zabava

06.04.2022

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Orhan Tanović prohodao nakon nesreće!

STRAVIČNA NESREĆA BILA KOBNA PO SINA POZNATOG REDITELJA TANOVIĆA: Donet na nosilima pre tri nedelje u BOLNICU, SADA je KONAČNO PROHODAO (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Sin poznatog reditelja Denisa Tanovića nedavno je imao nesreću u kojoj ga je vozač poršea Benjamin Spahović udario, nakon čega je uhapšen, a ubrzo potom je Orhan dovezen hitno u bolnicu, a sada je uhvaćen kako sa klinike izlazi.

Roditelji su presrećni zbog velikog napretka, te je njegova majka Majles de Ruder Tanović objavila na Instagramu sliku sina kako izlazi iz klinike

- Došao na nosilima pre tri nedelje i pogledajte me sada! Hvala što ste mi pomogli da stanem na noge u svakom smislu te reči! Bio je to težak posao i zahvalan sam na vašoj podršci svaki dan - napisala je Majles u opisu videa.

 

 

Ispod objavljenog videa nizali su se komentari podrške.

"Bravo, tako to rade šampioni", "Kako hrabar momak", "Bravo dečače", "Divne vesti", komentarisali su ispod objave.

Video pogledajte u nastavku teksta:

 

 

BONUS VIDEO.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading