ŠOK OBRT NA PROSLAVI ROĐENDANA LEKINOG I NININOG SINA: Evo šta se dešava između BIVŠIH SUPRUŽNIKA, ovo niko nije ni SLUTIO, svi su ZATEČENI! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.04.2022

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Nine i Leke je proslavio rođendan, a otac mu se nije pojavio na proslavi.

ŠOK OBRT NA PROSLAVI ROĐENDANA LEKINOG I NININOG SINA: Evo šta se dešava između BIVŠIH SUPRUŽNIKA, ovo niko nije ni SLUTIO, svi su ZATEČENI! (FOTO)

Foto: Promo foto

Lav Lečić napunio je 11 godina, a tom prilikom ponosna mama Nina organizovala mu je zabavu.

Slike sa proslave koje su se pojavile u javnosti otkrile su pozadinu odnosa Nine i Leke, svu su ostali zatečeni ishodom.

Proslavu za pamćenje povodom 11. rođendana sin Nine Radulović i Branislava Lečića, Lav Lečić dobio je na poklon od ponosne mame, uz brojne poklone, za koje je prethodno napisao listu želja. Zabavi u igraonici prisustvovali su njegovi školski drugari, ali i voditeljkini prijatelji i porodica, dok je dolazak njegovog oca Branislava, te brata i sestre po ocu izostao.

 

 

Sin Nine Radulović i Branislava Lečića sa mamom i drugarima oduvao je rođendanske svećice na torti sa motivima tik- toka, a zatim je uživao u blagodetima igraonice i čini se da mu prisustvo tate, brata i sestre po ocu nije nedostajalo. 

Svi su mislili da se odnos izmežu bivših supružnika stabilizovao, ali očigledno nije sve tako kako oni plasiraju u javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading