NINA RADULOVIĆ PROGOVORILA O PONAŠANJU SINA NAKON SKANDALA SA LEČIĆEM: Evo da li je na pomolu pomirenje VEKA bivših supružnika! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.03.2022

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Radulović otvorila dušu za portal Republika.rs

NINA RADULOVIĆ PROGOVORILA O PONAŠANJU SINA NAKON SKANDALA SA LEČIĆEM: Evo da li je na pomolu pomirenje VEKA bivših supružnika! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Nina Radulović

Foto:  

 

Nina Radulović je na jednom dešavanju ekskluzivno za portal Republika.rs progovoirla o ulasku u rijaliti, odnosu sa bivšim suprugom Branislavom Lečićem, da li će doći do pomirenja, kao i kako je njen sin podneo skandal sa ocem prošle godine:

- Ni slučajno, nema te motivacije, u to sam 100 posto sigurna, da vam neko kaže život ili rijaliti, tad bih verovatno pristala jer ne bih imala drugi izbor. Nisam taj tip koji voli non stop upaljene kamere, meni je kamera posao, ni za milion evra ne bih ušla, a ovo menja dušu- Nina je bila nikad iskrenija o ulasku u rijaliti, pa je otkrila šta misli o razvodima estradnih ličnosti, kao i da li će doći do pomirenja između Leke i nje:

- Svaki odnos je za sebe, ali ne znam ko se skoro razveo, ali mnogi su i opstali i ostali u braku uprkos poslu kojim se bave, nema tu pravila. Ma kakvi, mi nismo o tome pričali, mi se svarno poštujemo i volimo da radimo zajedno, ali nismo do te mere doterali teme, pazim kako razgovaram i šta delim sa svojim kolegama, to je pre svega poštovanje, toliko smo pod tenzijom, dešava nam se da ne progovorimo ništa sem toga da smo se umorili, a onda se dotakla i sina:

- Deca su divna, o tome niko nije u školi pričao

Šta je još Nina otkrila pogledajte u snimku na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading