POLICIJA OBAVILA PRETRES, U STANU OSUMNJIČENOG PRONAĐEN MOBILNI TELEFON: Obelodanjeni svi detalji, jezive pretnje upućene gradonačelniku!

Autor:

Vesti

06.04.2022

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću i njegovoj porodici upućene su montruozne pretnje putem elektronske pošte, a pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenog Ljubomira Čalenića pronađen je mobini telefon i sa kojeg su upućene pretnje, kao i poruke, saopšteno je iz PU Novi Sad.

POLICIJA OBAVILA PRETRES, U STANU OSUMNJIČENOG PRONAĐEN MOBILNI TELEFON: Obelodanjeni svi detalji, jezive pretnje upućene gradonačelniku!

Foto: instagram.com/printscreen

Policija na terenu

Pretres stana osumnjičenog obavljen je po naredbi sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu a po zamolnici tužioca za Visokotehnoloski krimanal u Beogradu.

Kako je saopšteno iz PU Novi Sad, juče je na službeni mejl Grupe za suzbijanje krvnih delikata, prosleđen je mejl vulgarne sadržine upućen gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Miloš Vučević

 

- U vezi sa navedenim obavešten je tužilac za VTK u Beogradu Momčilović Aleksandar, koji se izjasnio da u navedenim radnjama nema elemenata krivičnog dela, nakon čega je obavešten Osnovni javni tužilac u Novom Sadu, Radivoj Kačanski, koji se izjasnio, pošto je potvrđeno da se gradonačelnik oseća ugroženim, da postoje elementi krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti. Nakon izvršenih dodatnih konsultacija među tužilaštvima (VTK u Beogradu i OJT u Novom Sadu) postupanje u predmetu je preuzelo tužilaštvo za VTK u Beogradu, ne menjajući kvalifikaciju krivičnog dela koje je postavilo tužilaštvo u Novom Sadu - navode u PU Novi Sad.

Dalji rad nastavljaju operativni radnici Odseka za VTK u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading