Bivši MUŽ Radmile Živković ponovo u NJENOM ZAGRLJAJU: Ćerka ih spojila nakon RAZVODA, a evo kako danas izgledaju! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.03.2022

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovatno ste čuli za glumicu Bojanu Bambić, ali malo ko zna da je ona ćerka legende naše glumačke scene - Radmile Živković!

Bivši MUŽ Radmile Živković ponovo u NJENOM ZAGRLJAJU: Ćerka ih spojila nakon RAZVODA, a evo kako danas izgledaju! (FOTO)

Foto: ATA Images

Bojana Bambić je članica je Narodnog pozorišta u Beogradu i nedavno imala premijeru predstave "Iranska konferencija", gde je ponovo spojila svoje roditelje čuvenog snimatelja Predraga Bambića i majku Radmilu. Poznata nalsednica plod je njihove velike ljubavi. Brak između glumice i snimatelja imao je neslavni kraj, ali je ono najlepše ostalo iza njega.

 

 

Posle braka sa Bambićem Radmila Živković se udala za Dragana Mihajlovića, ali i dans je, prevashodno zbog ćerke, u veoma dobrim odnosima sa bivšim suprugom, pa je tako i nastrala zajednička fotografija porodice, nakon ćerkine premijere.

Čuvena "Gospođa ministarka" je svoje glumačko umeće pokazala u filmovima i serijama uz koje je uživala cela bivša Jugoslovija, poput "Balkanske perestrojke", "Kamiondžija", "Petrijinog venca", ali i "Zone Zamfirove" i "Ulice lipa" u kojoj je ostvarila jednu od novijih i veoma hvaljenih uloga.

Republika

Foto: ATA Images

Radmila Živković

 

Predrag Bambić istakao se i kao direktor fotografije, snimatelj, i ali režiser dokumentarnih filmova, ali i kao glumac, u ostvarenjima "Zemlja istine, ljubavi i slobode" i "Dečko koji obećava".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading