Voditeljku uporedili sa Marijanom Zonjić, kao SESTRE SU: Aleksandru Jeftanović u OVAKVOM izdanju niste videli, bez FOTOŠOPA ne liči na sebe! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.03.2022

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Jeftanović, atraktivna voditeljka bez fotošopa je totalno drugačija.

Voditeljku uporedili sa Marijanom Zonjić, kao SESTRE SU: Aleksandru Jeftanović u OVAKVOM izdanju niste videli, bez FOTOŠOPA ne liči na sebe! (FOTO)

Foto: Promo foto

Voditeljku Aleksandru Jeftanović mnogi pamte po angažmanu na rijalitiju ,,Farma", nakon čega se povukla iz javnosti, posvetila je porodičnom životu i majčinstvu, a onda se vratila na velika vrata voditeljstva. 

 

 

Iako je tada žarila i palila izgledom i mnogi muškarci su uzdisali za njom, Aleksandra se zarekla suprugu na večnu ljubav. No, sada je isplivala fotografija voditeljke na kojoj se vidi kakva je ona na ,,pravom svetlu", bez mnogo ,,peglanja" u raznim programima za ulepšavanje. 

 

 

Naime, na Instagram profilu koji se bavi poznatim ličnostima uporedili su Aleksandru sa obrađenom fotografijom, a pored su stavili prirodnu, spontanu fotku. Razlika je očigledna, ali ono što je svima zapalo za oko jeste da je voditeljka i dalje lepa. Međutim, postoje i oni komentari koji su mišljenja da Jeftanovićeva liči na aktuelnu zadrugarku Marijanu Zonjić. 

Kako se vama čini Aleksandra?

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading