KONAČNO ISPLIVALA TAJNA IZ DOMA BALAŠEVIĆA: Olivera godinu dana krije od svih, porodica svaki dan PLAČE, TA PLOČA JE OTKRILA ISTINU! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.03.2022

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivera je konačno progovorila i otkrila istinu ploče!

KONAČNO ISPLIVALA TAJNA IZ DOMA BALAŠEVIĆA: Olivera godinu dana krije od svih, porodica svaki dan PLAČE, TA PLOČA JE OTKRILA ISTINU! (FOTO)

Foto: Printscreen

Godinu posle smrti Đorđa Balaševića, njegova supruga, književnica i profesorka fiskulture Olivera Balašević u velikoj ispovesti za novi broj magazina Glorija otkrila je da ne prođe dan a da ne pusti suzu prisećajući se života uz njegovu ljubav, brižnost i duhovitost.

‒ Trenuci provedeni sa njim su zapravo decenije... Trenuci bez njega su okean tišine i teško da ih možemo preimenovati! Ali i sa „Titanika“ ima preživelih, a kako ne bi bilo sa „Bele lađe“ Panonskog mornara, mog Đorđa?! Naša deca i ja hrabro smo prihvatili neminovnost. Ne prođe dan a da se ne pusti suza, onako dečje kroz smeh, prisećajući se života i odrastanja uz njegovu ljubav, brižnost, duhovitost...

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Olivera Balašević

 

Na pitanje ima li utisak koliko Đorđe nedostaje i „balaševićevcima“, koji vreme dele na pre i posle njega, Olivera odgovara:

‒ Svoju prvu LP ploču Đole je nazvao „Mojoj mami umesto maturske slike u izlogu“, sa dubokim žaljenjem jer roditeljima nije priuštio tu sliku... Mnogo godina kasnije „iskupio se“ tako što je unukama „priuštio“ stranice u nekim od školskih čitanki, u koje je ušetao onako u patikama, šeretski, sa rukama u džepovima. Fondacija Balašević će se za takve stvari zalagati i u budućnosti

Olivera Balašević je na Instagramu ponekad delila fotografije iz mladosti na kojima su pratioci primetili da se nije puno promenila s godinama, ali su ih i rastužili prizore nje i Đorđa Balaševića sa svadbe i kada je on služio vojsku.

 

 

- Ja sam imala užasnu tremu, a Đorđe je pričao viceve čak i na svojoj svadbi. Kada su se otvorila vrata kod matičara i začuli se zvuci 'Svadbenog marša', dočekali su nas matičar i njegova asistentkinja s lentama, a Đole je rekao: 'Oho! Vidi miss i prva pratilja!'. Kad su pitali ima li ko šta da prijavi, on je matičaru pružio ključeve od automobila i rekao da nešto nije u redu s auspuhom. I tako smo se mi 'legalizirali', ispričala je Olivera jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
SREČKO Šubaša

15.03.2022 09:00

Počivao u miru božjem sućut obitelji i prijateljima

Odgovori 10 2
Veljko

15.03.2022 12:05

U javnosti se ne ponašaju baš kao ožalošćene.