PORODICA ĐORĐA BALAŠEVIĆA ZABRANILA DA SE PEVAJU NJEGOVE PESME: SKANDAL u Zvezdama Granda PLANUO, ŽIRI U OČAJU, svi ŠOKIRANI POTEZOM!

Autor:

Zabava

23.02.2022

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo puta se spekulisalo koji su to izvođači, da li zbog autorskih prava ili konkretno zbog ovog muzičkog takmičenja, zabranjeni

PORODICA ĐORĐA BALAŠEVIĆA ZABRANILA DA SE PEVAJU NJEGOVE PESME: SKANDAL u Zvezdama Granda PLANUO, ŽIRI U OČAJU, svi ŠOKIRANI POTEZOM!

Foto: republika.rs

Zvezde Granda žiri

Poznato je da se u „Zvezdama Granda“, tokom takmičenja, čuju note različitih izvođača, pojedine čak izvedene u drugačijem aranžmanu.

Naime, član žirija Đorđe David otkriva da je sada nastao problem sa pojedinim njegovim kolega upravo oko izvođenja numera, i otvoreno priča o kome se zapravo radi.

- Radio sam sa klincima dosta u prethodnom periodu. Doživeli smo blage šokove, jer postoje neki autori koji su idoli generacijama, a koji su napravili zabranu emitovanja njihovih pesama ovde na “Grandu”. Klinci sa jako puno ljubavi odabire te pesme, baš njihove i onda kad dođeš u situaciju da taj neko traži 1000 evra po pesmi, da bi se njegova pesma izvela ovde na takmičenju onda je to šamar. Potrudiću se da sve te ljude apostrofiram klincima da jednostavno znaju kakve su te moje kolege. Strašno sam uvređen i povređen- razočarano priča David i dodaje:

Republika

Foto: Printscreen

Porodica Đorđa Balaševića zabrsnila da se njegove pesme pevaju u "Zvezdama Granda"!

 

- Ne mogu da verujem da sam takve stvari doživeo. Rokerima ne trebaju neprijatelji, neprijatelji su sami sebi. Preko noći ti sad moraš da menjaš pesme, u stvari te pesme će biti blurovane, neće biti emitovane. Samo bih im rekao sledeće, nije stvar do “Zvezdi Granda” i „Grand produkcije“ nego je stvar do autorskih prava i na drugoj adresi to treba da se reši. Ovo je najgledanije takmičenje u regionu - dodaje on.

Đorđe nije želeo da ispadne da priča u prazno, pa je otkrio ko su kolege čije pesme su zabranjene.

- Reći ću dva imena koja su napravila totalnu zabranu, prvo ime je porodica

Republika

Foto: printscreen/TV Prva

Đorđe David

 

pokojnog velikana Đorđa Balaševića koja ne dozvoljava da se Đoletove pesme izvode, a drugo ime je Cane koji nipošto ne dozvoljava da se njegove numere izvode ni za kakvu cenu. Neki traže hiljadu i po evra po kompoziciji, otkriva član žirija - ističe on.

Na pitanje da li bi druga muzička takmičenja imala slične probleme, Đorđe smatra da ne:

- Da su drugi šou programi u pitanju, mislim da ne bi bilo problema - ističe on.

U razgovoru muzičar otkriva da ništa nije menjao u svom mentorskom radu i da svakom kandidatu prilazi isto.

- Ja sam mnogo više emotivno vezan za prošlu sezonu, jer je bila dupla. To je sezona gde sam bio na bojnom polju gde sam jedva preživeo, lomio nogu, sve ono što nisam u životu doživeo, doživeo sam u tih godinu dana. Naravno tu su i raznorazni napadi, optuživanja, gluposti gde su neki ljudi pokazali svoj trag i hvala im, precrtani su. Samim tim, i za tu decu smo se nekako više vezali jer je bila dupla sezona. Sada polako ulazimo u pik takmičenja, dolazi taj famozni peti krug gde se vraćaju neki stari kandidati i sudaraju se sa novima. Ja mogu samo u svoje ime da govorim, sa ovim klincima sam već napravio jako dobru priču. Bavim se varijantom koja se zove dril. Trema je nešto što treba da ostave kod kuće. Treba da izađu i pokidaju i tako ostave trag, smatra muzičar, a prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Olga

23.02.2022 09:16

Poludjeli zbog Djoke.

Odgovori 10 0
Cobe

23.02.2022 10:55

Poludele žene.

Vladimir

27.02.2022 08:09

Bravo za Caneta.Normalno je da čovek ne dozvoli da Ceca volim ukus tvoga djona i Koka-Kola,malboro,suzuki Violeta ocenjuju pesme. Nije sve u parama i to Cane na delu dokazuje

Odgovori 11 3
Mikajlo

27.02.2022 09:22

Pozvati Djordja da dodje i da licno preuzme pare,u slucaju da se ne odazove njegov zahtev smatrati nistavnim.