AKO VAM PIPNE NOVČANIK ODMAH... Maja Marijana APELOVALA na mlađe kolege da RADE OVO!

Autor:

Zabava

09.03.2022

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao i mnoge njene kolege, Maja Marijana ima veliku želju da svoj život pretoči u stranice knjige koja će osim njene karijere, opisati i pevačicino detinjstvo i ljubavni život.

AKO VAM PIPNE NOVČANIK ODMAH... Maja Marijana  APELOVALA na mlađe kolege da RADE OVO!

Foto: youtube.com/ Grand Online

- To je ideja duga već petnaest godina i biće jednoga dana. U njoj neće biti pretočena samo moja karijera, nego sve, maltene od kako znam za sebe. Nadam se da će neka moja iskustva pomoći mladim devojkama, čime god da se bave, koji god da je posao u pitanju- rekla je Marijana.

Buran ljubavni život Maje Marijane privukao je veliku pažnju medija, a pevačica nakon prekida veze, koja se nije slavno završila, ima niz saveta za svoje koleginice. Mnogo toga mogle bi da nauče iz pevačicinog života, a posebno jednu lekciju, koja je pevačicu skupo koštala- da ljubav i posao nikada ne mešaju.

Republika

Foto: youtube.com/ Grand Online

Maja Marijana

- Drage moje koleginice, posebno se obraćam mlađim koleginicama, u ovom našem poslu to je luksuz koji će te skupo platiti! Devojka snimi pesmu, sve super, lepa mlada, zgodna, ode na nastup, a tamo tih krvopija ima koliko hoćeš. Onda se njemu dopadne ta lepa i mlada devojka, lepo zarađuje, divota i onda se tu dese neke emocije, a on se ujutru probudi kao menadžer. Ona sve vreme ima privid da on nju voli i ona vrlo brzo njemu postaje samo posao, a onda njen posao postaje njegov posao. Tako počne da kontroliše sve, njene finansije, nastupe, sve, sve mora da kontroliše. E, onda kada se ona osvesti i shvati da je upala u paukovu mrežu, tarantulinu mrežu i kada hoće da se iščupa kreće pakao- rekla je poučena svojim iskustvom, pa objasnila kako teče nastavak te priče.

Republika

Foto: youtube.com/ Grand Online

Maja Marijana

A

- Sledeće se dešava to da taj tip počinje nju da ucenjuje, pa da je minira po nastupoma jer mu je otišao bankomat. Hoću da kažem da posao i emocije ne smeju da se mešaju, jer vama ako ne odgovara menadžer, kako će te da otpustite momka ili muža. Ono što je najbitnije, kada je naš posao u pitanju, šta god da nam je u kući, ako smo zakazali nastup, moramo da ga ispoštujemo i da dođemo vesele i nasmejane, a ne da ideš sa momkom ili mužem koji ti je menadžer, nervira te usput i ti onda dođeš, a nije ti do pevanje. Znači ako krene da vam pipne novčanik, odmah po ruci-pljas i blok- zaključila je Maja Marijana za Grand news.

Priznaje da je jedna od mnogih dama koje slepo slšaju svoje srce, ali čvrsto veruje da takvu grešku više neće ponoviti.

- Ja sam dupla škorpija i kada se zaljubim ne vidim ništa. Tu se izgubim jer uvek razmišljam srcem. Molim vas ne dozvolite da budete nečiji bankomat, već da nađete stabilnu osobu koja neće da se krije iza mamine suknje. Molim vas poslušajte me!- savetovala je sve dame.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading