ŠTA SE DESILO JELISAVETI ORAŠANIN? Posle ove fotografije, nižu se komentari: "Da li je obolela?"

Autor:

Zabava

05.03.2022

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelisaveta Orašanin zabrinula sve svojom fotkom na Instagramu, drastično je smršala, a svi se pitaju da nije obolela!

ŠTA SE DESILO JELISAVETI ORAŠANIN? Posle ove fotografije, nižu se komentari: "Da li je obolela?"

Foto: youtube.com/printscreen

Glumica Jelisaveta Orašanin poznata je po tome što ima veoma vitku linku, duge izvajane noge i stomak koje bi mnoge devojke poželele. Reklo bi se da glumica vodi računa o izgledu, međutim, poslednja objava na Instagramu zabrinula je fanove. 

Glumica je podelila fotografiju sa kolegama glumcima. Na fotografiji nasmejani nazdravljaju, Jelisaveta sedi u sredini. Međutim jedan detalj ne može da ostane neprimećen, a to su Jelisavetina premršave noge. Deluje kao da je glumica dosta smršala u zadnje vreme. 

"Koliko toga nije u redu sa ovom fotografijom!" "Nogice!",  samo su neki od komentara. Svi se pitaju šsta se dešava sa glumicom, da nije obolela ili je samo jednostavno odlučila da smrša jos više!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Trt mrt nije nego

05.03.2022 19:42

Fotošop je čudo! A loš fotošop je komedija! Rukice, nogice, nosić, pravi zubima....ako je ovo Jelisaveta onda sam ja Pera Detlić!!!! Nadograđene sise, isečen nos, napunjene usne....e to jeste Jelisaveta!

Мире

06.03.2022 00:18

@Trt mrt nije nego - За почетак, буцке црну боју преферирају из оптичких разлога, Јелисавета је требало да учини супротно, у бело.