LJILJANA BLAGOJEVIĆ PRISTALA NA KONTROVERZNU ULOGU U KULTNOM FILMU: Kolege i rodbina ostali su ZGRANUTI ODLUKOM POZNATE GLUMICE!

Autor:

Zabava

16.02.2022

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljiljana Blagojević se nikada nije pokajala zbog uloge u kultnom filmu!

LJILJANA BLAGOJEVIĆ PRISTALA NA KONTROVERZNU ULOGU U KULTNOM FILMU: Kolege i rodbina  ostali su ZGRANUTI ODLUKOM POZNATE GLUMICE!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Gost poznate emisije bila je naša proslavljena filmska, televizjska i pozorišna glumica koja je osvojila srca publike širom regiona brojnim zapaženim ulogama, talentom i lepotom – Ljiljana Blagojević. Dobitnica je najprestižnijih nagrada na ovim prostorima, a odigrala je preko 50 uloga u pozorištu. "Sećaš li se Doli Bel", "Velo misto", "Salaš u Malom Ritu", "Bolji život", "Boško Buha", "Doktorka na selu", "Tako se kalio čelik", "Život je lep" samo su deo kultnih filmskih i TV serijskih ostvarenja u kojima je Ljiljana verno dočarala svoje likove.

Republika

Foto: Printscreen

Ljiljana Blagojević

 

Iako retko daje intervjue i pojavljuje se u medijima, Ljiljana je pristala da sa gledaocima UNE podeli izuzetno zanimljive priče ne samo iz bogate glumačke karijere već i svoja razmišljanja o životu, braku, današnjim trendovima i zašto je važno da čovek dostojanstveno i mirno živi. Jedno od zapažanja odmah je podelila sa voditeljkom Dejanom Rosuljaš, a tiče se upravo naziva emisije: "Zašto ste tako nazvali ovu emisiju?" upitala je i objasnila koja joj je prva asocijacija bila na taj naziv: "Kažu da duša ima 21 gram".

Ljiljana je otkrila i koje uloge odbila do sada, koja svetska glumica je na nju ostavila poseban utisak kao i koliko je bilo važno da igra samo ono što je dobro za njen glumački put. Bila je studentkinja treće godine akademije, kada joj je reditelj Emir Kusturica poverio ulogu u kultnom filmu "Sećaš li se Doli Bel":

- Emir Kusturica je i sam tada bio debitant i nije se moglo pretpostaviti da će to biti jedan od najvećih naših i svetskih reditelja. Tog momenta nisam imala dilemu i pristala sam da snimim taj film na opšte zaprepašćenje mojih kolega i rodbine. To je najpametnije što sam u životu uradila - rekla je glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading