PRONAĐENA DEVOJČICA KOJA JE NESTALA PRE TRI GODINE: Boravila u hladnom i mokrom prostoru, policajac se šokirao kada je video stopala

Autor: Republika

Svet

16.02.2022

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šestogodišnja devojčica koja je nestala od 2019. godine pronađena je živa ispod podrumskog stepeništa u kući svog dede u severnom delu Njujorka, saopštile su američke vlasti.

PRONAĐENA DEVOJČICA KOJA JE NESTALA PRE TRI GODINE: Boravila u hladnom i mokrom prostoru, policajac se šokirao kada je video stopala

Foto: Saugerties Police

Pejsli Šultis, koja je imala četiri godine u vreme nestanka, istražitelji su pronašli u ponedeljak uveče u „malom, hladnom i mokrom“ prostoru sa njenim navodnim otmičarem – njenom majkom, Kimberli Kuper (33), piše "The Daili Freeman".

Veruje su da su Kimerli i njen suprug Kirk Šultis oteli sopstveno dete i sakrli ga ispod stepeništa, jer su trebali da izgube starateljstvo nad Pejsli i njenom starijom sestrom. Pejsi su sakrili ispod stepeništa, a starija devojčica je smeštena u hraniteljsku porodicu.

Policija je dobila nalog za pretres kuće nakon što im je dojavljeno da je devojčica skrivena u kući u Sogertisu. U kuću su ušli u 20 časova. Vlasnik kuće, deda nesrećne devojčice, navodno je rekao policiji da Pejsli nije video od 2019. i da nije imao pojma da je drže ispod stepeništa.

Republika

Foto: Saugerties Police

Stepenište

Detektiv Erik Tajl primetio je nešto na stepeništu u kući. Nakon što su policajci uklonili nekoliko drvenih panela sa stepeništa, navodno su videli "mala stopala".

Kada su je pronašli, mala Pejsli bila je dobrog zdravlja. Zatim je puštena pod nadzor svog zakonskog staratelja i ponovo se sastala sa svojom sestrom na nepoznatoj lokaciji. Devojčica je prepoznala svoju stariju sestru.

Njena majka optužena je za ugrožavanje dobrobiti deteta i sada se nalazi u zatvoru okruga Ulster. Njen otac optužen je za krivično delo mešanje u pritvor i prekršaj ugrožavanja dobrobiti deteta i trenuto čeka presudu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading