STRADALA JE U NESREĆI NA VRHUNCU SLAVE: Pevala je rame uz rame sa MEGA ZVEZDAMA, a njena ćerka PROSLAVILA se u RIJALITIJU (FOTO)

Autor:

Zabava

12.01.2022

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rosita Trajanović, majka manekenke Sare Trajanović, nastradala je pre četiri godine u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, a sada otkrivamo njen put do slave.

STRADALA JE U NESREĆI NA VRHUNCU SLAVE: Pevala je rame uz rame sa MEGA ZVEZDAMA, a njena ćerka PROSLAVILA se u RIJALITIJU (FOTO)

Foto: printscreen/facebook

Rosita Trajanović je poginula 15. jula 2018. godine u stravičnoj nesreći na putu Mladenovac - Mali Požarevac, kod Vlaškog polja, a iza sebe je ostavila ćerku, manekenku Saru Trajanović.

Rosita je uvek bila vedra i nasmejana, a u trenutku nesreće se nalazila u "Pežou" iz kog su je jedva izvukli vatrogasci, ali je ubrzo nakon toga preminula u Urgentnom centru.

I dan danas, nakon njene pogibije je njena ćerka slomljena, a Rositin menadžer Vlada Perović, koji je i lansirao pevačicu među zvezde, je rešio da otkrije na koji način je ona postala poznata.

Republika

Foto: printscreen/facebook

Rosita Trajanović

- Počela je da peva u mom restoranu u Beogradu na preporuku Sanje Maletić. Bila je lepa, atraktivna i pre svega dobar čovek. U kafani je pravila dobru atmosferu i bez snimljenih ploča. Nije mnogo ulagala u snimanje ploča, ali je stalno imala tezge, jer je bila majstor štimunga. Kod mene su tada pevali mnogi, koji su kasnije postali zvezde. Pevali su Luis, Saša i Dejan Matić, Aco Pejović, Rođa Raičević, Ok bend, Nedeljko Bajić Baja, Maja Nikolić i mnogi drugi. Tamo je Suzana Jovanović upoznala Sašu Popovića. Tada u kafanama nije bilo droge. Pevači su se međusobno uvažavali i jedni drugima nameštali tezge – rekao je tada Vlada i dodao:

-  Družila se sa mojom ženom Suzanom Perović, a pre nepunih mesec dana je šetala kuče kod Druge ekonomske škole i svratila kod nas. Bila je raspoložena i nasmejana. Lepo smo se ispričali – seća se Perović.

Podsetimo, Rositina ćerka, Sara je važila za jednu od najlepših rijaliti učesnica i uvek su je pratile brojne glasine o ljubavnim aferama, a nakon majčine smrti rešila je da se povuče iz javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading